Highender Audio organiseert Daniel Hertz demonstratie

Onlangs heeft Highlender Audio het audiomerk Daniel hertz toegevoegd aan zijn assortiment. Naar aanleiding hiervan zijn er op maandagmiddag 6 april (2e Paasdag) doorlopend demonstraties met twee audiosystemen.

Daniel HertzDaniel Hertz is een jong merk dat is opgericht door de bekende muzikant Mark Levinson. Doelstelling van het merk is om mensen kennis te laten maken met een natuurgetrouwe weergave van de muziek zoals de artiest dat oorspronkelijk bedoeld heeft. Tussen 13.00 en 17.00 uur zijn bezoekers van harte welkom om vrijblijvend bij Highlender Audio binnen te wandelen om onder meer twee luidsprekers van Daniel Hertz te beluisteren.

Testopstellingen

De winkel heeft twee testopstellingen klaarstaan, namelijk:

  • Daniel Hertz M7 luidsprekers, M5L mono eindversterkers, M6L voorversterker, Macbook pro met Daniel Hertz Masterclass audio player.
  • Daniel Hertz M8 luidsprekers samen met de Genius geïntegreerde versterker.

Highender Audio is op het volgende adres gevestigd: Maleborduurstraat 2, 3961 BE Wijk bij Duurstede

Gerelateerde berichten

Cees Bergman

Cees Bergman overleden (65)

We verwachten eerlijk gezegd niet dat de kop van dit artikel tot massaal rouwbeklag zal leiden. Cees Bergman was namelijk het voorbeeld van een musicus, producent en bandleider die onder eigen naam alleen bekend is bij de in crowd. Bergman was in de jaren zeventig oprichter en voorman van Catapult, wat we nu een “Glamrock […]

Geef een reactie