Grote Harbeth-show bij Audio Ingang

Audio Ingang gaat stevig van start. Melden ze eerst nog dat ze Manger naar Nederland halen, nu organiseren ze een grote show rondom Harbeth. Deze vindt plaats op 24 en 25 april bij Beter Beeld en Geluid in Hilversum.

Harbeth is een merk met een rijke historie. In 1977 opgericht en volgens Audio Ingang nog steeds helemaal bij de tijd. Mede om die reden organiseren ze een grote show rondom de speakers.

Tijd en plaats

all_speakers-frontU bent op 24 en 25 april 2015, vanaf 13:00 welkom bij Beter Beeld en Geluid in Hilversum. Daar staan alle – ja, u leest het goed – modellen klaar om te beluisteren. Dat is dus inclusief de nieuwe Harbeth Super HL5.

U kunt kaarten reserveren via Evenbrite. Beter Beeld en Geluid verwacht een grote opkomst, dus reserveer tijdig.

Gerelateerde berichten

De Naim Statement is niet alleen in naam een statement

Naim Statement zelf beluisteren

De Naim Statement is een bijzondere en bijzonder geavanceerde versterker die al over technieken beschikt die elders pas over een poosje mainstream worden. Maar dat deze topklasse versterker goed klinkt kunt u persoonlijk ervaren op de komende halfjaarlijkse demo van AudioXperience.

Twitter Weekoverzicht van Alpha Audio

Twitter Weekoverzicht van Alpha Audio http://goo.gl/fb/1tN3s # @Sonos @RNRSteve still extremely happy with my zp120 and s5! # Lamb ? 5 http://goo.gl/fb/vYO0i # Eminent EM7195 mediaplayer http://goo.gl/fb/E9xE6 # Wav versus Flac http://goo.gl/fb/jGF0r # @GerritPlasman Ja, ik hoor het vaker, maar dan moet het écht in het apparaat zitten. Alle geconverteerde bestanden waren gelijk :-S. # […]

Geef een reactie