web analytics

Denon lanceert in april AH-GC20 hoofdtelefoon

Het Japanse merk Denon komt met een nieuwe hoofdtelefoon op de proppen. De Global Cruiser AH-GC20 ondersteunt noise cancelling waardoor luisteraars geen last hebben van omgevingsgeluid. 

Denon AH-GC20Denon heeft de AH-GC20 voorzien van bluetooth (aptX), waardoor het lukt om de hoofdtelefoon draadloos met een geschikte versterker, smartphone of tablet te verbinden. Verder levert de fabrikant ook een kabel mee voor apparaten die geen bluetooth ondersteunen. Een vliegtuigadapter is eveneens inbegrepen. Opladen van de lithium-accu gebeurt via een usb-aansluiting. De luistertijd bedraagt in ideale omstandigheden zo’n twintig uur.

 Ontwerp

In de oorschelpen zijn drivers met een doorsnede van vier centimeter verwerkt. Voor het ontwerp heeft Denon naar eigen zeggen duizenden oren en hoofden bestudeerd om het draagcomfort te optimaliseren. De hoofdband is gemaakt van aluminium. De AH-GC20 laat zich via spraak bedienen. Onder meer de status en resterende baterrijduur worden op deze manier vermeld. Denon biedt hiervoor ondersteuning aan zeven talen. Het is niet bekend of de Nederlandse taal is inbegrepen.

Denon AH-GC20Denon levert een etui mee waarin luisteraars de hoofdtelefoon en toebehoren netjes in kunnen opbergen. De AH-GC20 is vanaf april te koop tegen een adviesprijs van 329 euro.

Gerelateerde berichten

Denon-AVR-X1100W (1)

Denon komt met AVR-X1100W en AVR-X2100W

Het Japanse merk Denon komt met twee nieuwe receivers op de proppen, namelijk de AVR-X2100W en AVR-X1100W. Beide modellen zijn in staat om muziek te verwerken via wifi en bluetooth. Bijzonder is bovendien dat de apparaten zijn uitgerust met een eco-modus, wat zou resulteren in een lager stroomverbruik.

Mathilde Santing

Grachtenfestival aan de Maas deels uitverkocht

Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus staat het Limburgse Thorn voor de twaalfde keer in het teken van topmusici op bijzondere podia. Het concert met Mathilde Santing op zaterdag is reeds uitverkocht. Op zondagmiddag kan in privétuinen, openluchttheater De Abdijhof en de Abdijkerk worden geluisterd naar onder anderen Remy van Kesteren, Harriet Krijgh en […]

Geef een reactie