Audiac gaat distributie McIntosh verzorgen

McIntosh

Het Amerikaanse high-end merk McIntosh heeft een deal gesloten met Audiac. Vanaf 1 maart werken de distributeur en hifi-fabrikant samen.

McIntosh MHA100 (1)Vorig jaar begon Audiac met de distributie van Sonus Faber en Audio Research. Eerder had de importeur Wadia al onder zijn hoede. Alle genoemde fabrikanten zijn onderdeel van het Italiaanse Fine Sounds Group, alleen één merk ontbrak nog in het portfolio van Audiac. Met McIntosh is het plaatje helemaal compleet. Dit Amerikaanse merk staat voor ‘power en performance’. Vooral de blauwe wijzerplaat is illustratief voor de producten van dit merk. Audiac zal de distributie vanaf nu in de volledige Benelux verzorgen.

Gerelateerde berichten

Napster Music

Napster is back!

NIEUWS – Jeetje, wat een jeugdsetiment komt er toch naar boven als we denken aan Napster. Die downloaddienst waar je als kind alles vandaan kon plukken. Met name mp3’tjes in ons geval. En dan niet te groot, want inbellen was duur! Napster is nu terug met Music Napster Guide om keihard de concurrentie aan te […]

Geef een reactie