Videoland-serie Zwarte Tulp in 4K voor Samsung-tv’s

videoland

Videoland heeft zijn eigen serie Zwarte Tulp in 4K opgenomen. Bezitters van een Samsung uhd-tv gaan daar als eerste van profiteren. Vanaf 30 maart is de serie in Ultra HD te zien via de filmdienst van Videoland.

videolandSamsung en Videoland hebben een exclusieve deal gesloten, dus bezitters van een andere uhd-televisie hebben vooralsnog pech. In de Smart Hub kunnen kijkers de Videoland-app openen en Zwarte Tulp in een maximale resolutie van 3840 x 2160 beeldpunten streamen. Andere merken kunnen Zwarte Tulp voorlopig alleen in een lagere resolutie weergeven. Vanaf 30 maart is de volledige serie te zien. Het eerste seizoen bestaat uit twaalf afleveringen van vijftig minuten. Onder meer Huub Stapel en Anna Drijver vervullen een hoofdrol.

Gerelateerde berichten

Spotify

Spotify vanaf nu op PlayStation

Bezitters van een PlayStation 3 en 4 genieten sinds gisteravond (30 maart) van Spotify. Met een premium-account streamt u onbeperkt muziek naar deze gameconsole zonder dat er advertenties zichtbaar zijn. Gratis accounts kunnen alleen muziek in een lagere kwaliteit afspelen.

Geef een reactie