web analytics

UPC verdwijnt in april als merknaam

Logo Ziggo

Vorig jaar nam UPC de tv-provider Ziggo over. Klanten merkten er tot dusver weinig van, want de merknaam bleef in de maandelijkse facturen gehandhaafd. Vanaf april komt daar verandering in en worden alle bestaande UPC-abonnees overgezet naar Ziggo.

Logo ZiggoTijdens de presentatie van de kwartaalcijfers heeft de directeur van Liberty Global (Ziggo) gezegd dat de overgang van UPC naar Ziggo in april afgerond moet zijn. Klanten kunnen vanaf die datum bij Ziggo terecht voor het wijzigen van hun abonnement en overige vragen.

Tarieven

Momenteel is het bedrijf bezig om de prijzen tussen UPC en Ziggo op elkaar af te stemmen, al zullen er in april nog wel wat verschillen zijn volgens de directeur. UPC voerde afgelopen najaar al een prijsverhoging in voor hun bestaande abonnees.

Gerelateerde berichten

Penhold distributeur van Anthem

NIEUWS – Penhold is nu distributeur van Anthem en Antem Statement (of eigenlijk de fabrikant: Sonic Frontiers). De apparatuur van Sonic Frontiers zorgt er volgens Penhold voor dat je als luisteraar echt ‘erbij bent’. Maar dat dan wel zonder een complete bankrekening te plunderen… 

De Sopra No 2 beluisterden we zelf al eens uitgebreid

Sopra speakers luisteren bij Alfred Visser

Als u eens wilt ervaren hoe de high-end Sopra No 1 en No 2 speakers klinken, dan kunt u komend weekend zelf Sopra speakers luisteren. Om precies te zijn: op vrijdagavond 19 en zaterdag 20 februari bij Audio Specialist Alfred Visser.

1 reactie

Geef een reactie