UPC verdwijnt in april als merknaam

Logo Ziggo

Vorig jaar nam UPC de tv-provider Ziggo over. Klanten merkten er tot dusver weinig van, want de merknaam bleef in de maandelijkse facturen gehandhaafd. Vanaf april komt daar verandering in en worden alle bestaande UPC-abonnees overgezet naar Ziggo.

Logo ZiggoTijdens de presentatie van de kwartaalcijfers heeft de directeur van Liberty Global (Ziggo) gezegd dat de overgang van UPC naar Ziggo in april afgerond moet zijn. Klanten kunnen vanaf die datum bij Ziggo terecht voor het wijzigen van hun abonnement en overige vragen.

Tarieven

Momenteel is het bedrijf bezig om de prijzen tussen UPC en Ziggo op elkaar af te stemmen, al zullen er in april nog wel wat verschillen zijn volgens de directeur. UPC voerde afgelopen najaar al een prijsverhoging in voor hun bestaande abonnees.

Gerelateerde berichten

Cyenne CY-3100 SE

Winnaar Cyenne-test bekend

Vorige week hebben we aangekondigd dat één lezer van Alpha Audio de Cyenne-dac mag testen. We hebben bijzonder veel inschrijvingen ontvangen! Hartstikke mooi natuurlijk, want het laat zien hoe betrokken de lezers van Alpha Audio zijn én hoe gewild een goede dac is! Helaas kunnen we maar één lezer uitkiezen.

1 reactie

Geef een reactie