Teufel lanceert nieuwe Massive hoofdtelefoon

Teufel Massive

In 2009 bracht Teufel zijn eerste hoofdtelefoon op de markt. Zes jaar na dato is er met de Massive eindelijk een opvolger gepresenteerd. Aan de hand van feedback van zijn gebruikers heeft de Duitse fabrikant diverse verbeteringen doorgevoerd.

Veel eigenschappen zijn intact gebleven, zoals de bas-prestaties en het klapmechanisme. Daarnaast heeft Teufel ook diverse aspecten van deze over-ear hoofdtelefoon onder handen genomen. Zo is de Massive voorzien van een aluminium hoofdband en scharnieren van roestvrij staal. Dikke oorkussens bieden volgens de fabrikant de nodige draagcomfort.

Drivers

Teufel heeft de Massive voorzien van twee neodymium magneet drivers met een diameter van vijf centimeter. Deze units zijn in staat om een volume tot 120 dB te realiseren. Het ontwerp is volledig gesloten. Het voordeel hiervan is dat luisteraars geen last hebben van omgevingsgeluiden. Teufel levert een etui mee waarin gebruikers deze opklapbare hoofdtelefoon kunnen opbergen. De Massive heeft een prijskaartje van 99,99 euro en is verkrijgbaar via de webshop.

Gerelateerde berichten

PSB Alpha PS1

PSB komt met PS1 desktop speaker

NIEUWS – We hadden hem al gespot op de High End, maar nu is hij officieel aangekondigd: de PSB Alpha PS1 desktop speaker. Ook PSB ziet in dat de pc een steeds grotere rol gaat spelen in entertainment. En daar hoort natuurlijk ook degelijk geluid bij. Vandaar de Alpha PS1. 

Weiss komt met Medus dac

We zien niet vaak nieuwe producten uit de stal van het Zwitserse Weiss. Laat staan een nieuw high-end model. Er waren al langer geruchten rondom de Weiss Medus dac. Maar we hebben nu via de nieuwsbrief van Weiss wat info gekregen. Net als een brochure. De Medus doet het volgens Daniel Weiss allemaal. De prijs: […]

1 reactie

  1. Waarom geven fabrikanten van GESLOTEN hoofdtelefoons niet standaard de mate van demping van het omgevingsgeluid in Decibels op?
    Altijd lezen we vage omschrijvingen als: ” Het ontwerp is volledig gesloten. Het voordeel hiervan is dat luisteraars geen last hebben van omgevingsgeluiden.” (???)

Geef een reactie