web analytics

Supertramp in Ziggo Dome

Ziggo Dome

De legendarische popband Supertramp staat vrijdag 11 december in de Amsterdamse Ziggo Dome. Volgende week donderdag 26 februari begint de kaartverkoop voor dit concert.

Ziggo DomeNaar aanleiding van hun Forever Tour doet Supertramp aan het eind van dit jaar Nederland aan. De tour begint op 3 november in Portugal en telt in totaal 26 concerten. De setlist zal voornamelijk bestaan uit oud materiaal, dus het belooft een echte hitshow te worden. Oprichter Rick Davies is uiteraard van de partij, evenals de bandleden John Helliwell, Bob Siebenberg, Jesse Siebenberg, Cliff Hugo, Carl Verheyen, Lee Thornburg, Gabe Dixon, Cassie Miller en Mark Hart. De organisator heeft een nieuwe podiumproductie met audiovisuele hoogstandjes aangekondigd.

Kaarten zijn vanaf 53,90 euro te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop begint op 26 februari om 10.00 uur.

Gerelateerde berichten

3 reacties

Geef een reactie