Spotify krijgt songteksten

Spotify

Wie de desktopversie van Spotify gebruikt, kan binnenkort alle liedjes moeiteloos meezingen. De muziekdienst krijgt namelijk een functie om songteksten bij de juiste nummers weer te geven.

spotifySpotify is een samenwerking aangegaan met Musixmatch om de songteksten binnen de muziekdienst te integreren. In de komende weken zien gebruikers deze optie vanzelf opduiken. Er verschijnt onderaan een speciale button waarmee gebruikers songteksten kunnen opvragen. Hoewel het voor de desktopversie al zeker is dat er een ‘lyrics’-functie wordt toegevoegd, is het nog niet duidelijk of mobiele apps met een dergelijke optie worden uitgerust.

Gerelateerde berichten

Dune HD Max

Dune HD Max

VIDEO – We bekijken veel streaming audio producten op Alpha Audio, maar streaming video eigenlijk nooit. Logisch: we zijn geen video-website. Echter: er zijn wel veel mediaplayers op de markt. En die kunnen ook audio streamen. Vaak zijn ze niet sterk op dat vlak, maar de Dune HD Max lijkt een uitzondering te zijn. Wij […]

1 reactie

Geef een reactie