Spotify beschikbaar voor ROCKI streamer

in Nieuws (1.870) |


ROCKI uitgelicht

Spotify Connect zien we op steeds meer apparaten terug. Zo is de muziekdienst vanaf heden beschikbaar op de kleurrijke streamers van ROCKI.

SpotifyMet een ROCKI-muziekstreamer lukt het om een traditionele hifi-installatie te verbinden met wifi. Via een iPhone- of Android-app is het nu mogelijk om muziek vanaf de servers van Spotify te streamen. Voorwaarde is wel dat u beschikt over een Premium-abonnement. Hiervoor betaalt u 9,99 euro per maand.

Firmware bijwerken

Spotify Connect is beschikbaar zodra u het ROCKI-apparaat bijwerkt naar de laatste firmware-versie. U regelt dit door het apparaat achtereenvolgens aan en uit te zetten. Vanuit de Spotify-app is nu als het goed is mogelijk om muziek naar de ROCKI te streamen.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: