Spotify beschikbaar voor ROCKI streamer

ROCKI uitgelicht

Spotify Connect zien we op steeds meer apparaten terug. Zo is de muziekdienst vanaf heden beschikbaar op de kleurrijke streamers van ROCKI.

SpotifyMet een ROCKI-muziekstreamer lukt het om een traditionele hifi-installatie te verbinden met wifi. Via een iPhone- of Android-app is het nu mogelijk om muziek vanaf de servers van Spotify te streamen. Voorwaarde is wel dat u beschikt over een Premium-abonnement. Hiervoor betaalt u 9,99 euro per maand.

Firmware bijwerken

Spotify Connect is beschikbaar zodra u het ROCKI-apparaat bijwerkt naar de laatste firmware-versie. U regelt dit door het apparaat achtereenvolgens aan en uit te zetten. Vanuit de Spotify-app is nu als het goed is mogelijk om muziek naar de ROCKI te streamen.

Gerelateerde berichten

spotify-windows-phone-8-app

Streaming steeds populairder

NIEUWS – We streamen steeds meer. Nederlanders hebben in vergelijking met 2011 ongeveer 57 miljoen besteed aan digitale downloads en streamingdiensten. Dat is 67 procent meer. Een forse stijging dus. En met die cijfers neemt digitale distributie inmiddels 30 procent in van de muziekindustrie. 

Geef een reactie