Sonos introduceert gelimiteerde Blue Note PLAY:1

Sonos brengt de Blue Note PLAY:1 in een gelimiteerde oplage uit. Deze compacte speaker verschijnt in in een blauwe uitvoering. De fabrikant verwacht het product snel uit te verkopen vanwege de beperkte beschikbaarheid van slechts 4100 exemplaren.

Blue Note PLAY1Het bekende jazzlabel Blue Note Records bestaat 75 jaar en dat moet gevierd worden! Sonos viert het feestje mee door een speciale versie van zijn PLAY:1 te introduceren, namelijk de Blue Note PLAY:1. Dit is het eerste product dan Sonos in een gelimiteerde oplage uitbrengt.

Blauw!

De vormgeving is volledig in stijl van het beroemde jazzlabel, namelijk volledig blauw. Hierbij is Sonos niet over één nacht ijs gegaan, want de kleur is deels aangebracht door robots en deels door handschilderwerk. Er is namelijk een verticaal kleurverloop gecreëerd dat van donker- tot hemelsblauw loopt.

Jazzmuziek

Wie besluit om de Blue Note PLAY:1 aan te schaffen, krijgt in de Sonos-app de beschikking over drie jazz-kanalen gedurende een jaar. Hiervoor is de fabrikant een samenwerking aangegaan met TuneIn. De volgende kanalen zijn beschikbaar: Artists Selects, Born in Blue en Blue Note 101. Overigens zijn de twee laatstgenoemde kanalen ook op andere Sonos-producten beschikbaar.

De Blue Note PLAY:1 is op korte termijn exclusief verkrijgbaar via de website van Sonos. De adviesprijs is met 250 euro zo’n vijf tientjes duurder dan de reguliere PLAY:1.

 

Gerelateerde berichten

Focal Sopra 2

High End Munchen 2015 Nieuws – Focal Sopra

Focal begint zijn nieuwe line-up aardig voor elkaar te krijgen. De Aria-serie is compleet en er is natuurlijk de prachtige Electra en Utopia. Maar wat staat daar tussen? Nou… de nieuwe Sopra. Een luidspreker met eigenschappen van de Utopia én wat nieuws. Denk aan een vernuftig tweeter-ontwerp en een nieuwe middentoner. 

Haleigh Walsworth met MOMENTUM

Sennheiser laat zich inspireren door mode

Sennheiser laat zich van zijn modebewuste kant zien met de lancering van vier varianten van de on-ear hoofdtelefoon MOMENTUM. De nieuwste modellen uit de MOMENTUM-familie zijn compacter en sluiten dankzij het palet van frisse pasteltinten perfect aan op de nieuwste modecollecties.

Geef een reactie