NAC Sound-oprichter Francesco Pellisari presenteert Zemi Aria tijdens ISE 2015

Zemi Aria

NAC Sound heeft onder leiding van akoestisch ontwerper Francesco Pellisari de Zemi Aria uitgebracht. Tijdens de ISE 2015-beurs is deze luidspreker voor bezoekers te beluisteren.

Zemi AriaFrancesco Pellisari is bekend om zijn omni-directionele keramische speakers. De Zemi Aria is een draadloze luidspreker die samen met de Britse industriële designer Ron Arad is ontworpen.

Kenmerken

De Zemi Aria ondersteunt AirPlay en bluetooth (apt-X), waardoor de speaker muziek vanaf draadloze apparaten kan streamen. Met een vermogen van 100 watt heeft deze luidspreker volgens de fabrikant voldoende power in huis om een ruimte met muziek te vullen. Via een optische digitale ingang is het eventueel mogelijk om een extern apparaat aan te sluiten. Via iTunes lukt het om maximaal zes Zemi Aria-speakers aan te sturen.

Francesco Pellisari staat samen met importeur Dune Blue en de collectie omnidirectionele speakers, op stand 7-S170 in hal zeven. ISE 2015 vindt plaats van 10 tot en met 12 februari.

https://www.alpha-audio.nl/2015/02/nac-sound-oprichter-francesco-pellisari-presenteert-zemi-aria-tijdens-ise-2015/

Gerelateerde berichten

Gogbot 2013

Gogbot: seks, technologie en dubstep

De ChristenUnie heeft al geroepen dat de subsidie moet worden stopgezet, maar voor de liefhebbers zal dat alleen maar een aanbeveling zijn om te gaan kijken. Komende week maakt het multimediafestival Gogbot Enschede weer onveilig. Het thema van deze editie is de relatie tussen seks en technologie.

Naim Audio UnitiLite

Zomeractie bij Latham Audio

Wie tegen een aantrekkelijke prijs op zoek is naar een hoogstaand hifisysteem is deze zomer bij distributeur Latham Audio aan het juiste adres. Zeventien deelnemende winkels verkopen twee actiesystemen met producten van Naim Audio, Neat Acoustics en The Chord Company. 

3 reacties

  1. De oprichter van NacSound maakt fantastisch klinkende speakers vorig jaar tijdens de Café Engels show de Omni beluisterd met een Pathos versterker in een woord geweldig.
    Gisteren een nog duurder type beluisterd tijdens de show in Alkmaar voor mij de beste speakers van de show!

Geef een reactie