web analytics

NAC Sound-oprichter Francesco Pellisari presenteert Zemi Aria tijdens ISE 2015

Zemi Aria

NAC Sound heeft onder leiding van akoestisch ontwerper Francesco Pellisari de Zemi Aria uitgebracht. Tijdens de ISE 2015-beurs is deze luidspreker voor bezoekers te beluisteren.

Zemi AriaFrancesco Pellisari is bekend om zijn omni-directionele keramische speakers. De Zemi Aria is een draadloze luidspreker die samen met de Britse industriële designer Ron Arad is ontworpen.

Kenmerken

De Zemi Aria ondersteunt AirPlay en bluetooth (apt-X), waardoor de speaker muziek vanaf draadloze apparaten kan streamen. Met een vermogen van 100 watt heeft deze luidspreker volgens de fabrikant voldoende power in huis om een ruimte met muziek te vullen. Via een optische digitale ingang is het eventueel mogelijk om een extern apparaat aan te sluiten. Via iTunes lukt het om maximaal zes Zemi Aria-speakers aan te sturen.

Francesco Pellisari staat samen met importeur Dune Blue en de collectie omnidirectionele speakers, op stand 7-S170 in hal zeven. ISE 2015 vindt plaats van 10 tot en met 12 februari.

Gerelateerde berichten

server-crash

Crash! Alpha Audio even of track

“Shit happens” zei Forrest Gump. Nou, ja. Dat klopt. Gisteren is er een grote storing geweest bij de hosting provider. Daarbij zijn we helaas data kwijtgeraakt. Sommige zaken hebben we terug kunnen halen, maar helaas niet alles. Waaronder het Forum. Balen…

3 reacties

  1. De oprichter van NacSound maakt fantastisch klinkende speakers vorig jaar tijdens de Café Engels show de Omni beluisterd met een Pathos versterker in een woord geweldig.
    Gisteren een nog duurder type beluisterd tijdens de show in Alkmaar voor mij de beste speakers van de show!

Geef een reactie