web analytics

Latham Audio demonstreert versterker met prijskaartje van 150k: Naim Statement

Naim Statement

De Nederlandse importeur Latham Audio organiseert twee shows voor de introductie van de Naim Statement versterker. De speciaalzaken Rhapsody en Alpa High End (België) zullen het nieuwe apparaat in maart introduceren.

Naim StatementDe Naim Statement is zowel letterlijk als figuurlijk een zwaargewicht. Deze versterker weegt namelijk maar liefst 250 kilo verdeeld over drie componenten. Het vermogen bedraagt 746 watt per kanaal. Naim had samen met ontwerper Steve Sells slechts één doel voor ogen, namelijk de beste versterker ter wereld bouwen. En dat mag wat kosten. De Naim Statement is net zo duur als een klein huis, namelijk 150 duizend euro.

Shows

In Nederland heeft de speciaalzaak Rhapsody de primeur. Op 20 en 21 maart bent u van harte welkom in Hilversum om eens een kijkje te nemen. In België kunnen geïnteresseerden terecht tijdens de Cost No Object Show in Brasschaat. Deze show vindt op 6,7 en 8 maart plaats. De Naim Statement staat bij beide shows opgesteld in combinatie met Naims 500-serie. Muziek is afkomstig van streaming, cd’s en vinyl.

Gerelateerde berichten

YouTube Music aangekondigd

Er verschijnt onder de naam YouTube Music een nieuwe app.  Hierin zijn muziekvideo’s van de online videodienst gebundeld, zodat het gemakkelijker is om naar muziek te luisteren via dit platform.

Beter Beeld en Geluid Zevenbergen

Overname van winkel art?s Excellence door Beter Beeld & Geluid

NIEUWS – Achter de schermen was er al sprake van een samenwerkingsverband, maar met ingang van 1 mei 2013 is de overname van art?s Excellence in Zevenbergen door Beter Beeld & Geluid uit Hilversum een heus feit. Toch blijft de naam art?s Excellence voortbestaan, maar dan exclusief in de vorm van online activiteiten. Scheiding van […]

1 reactie

Geef een reactie