web analytics

Kersverse iOS-geruchten: “Beats Music”

Beats-Apple

iOS 8 is alweer enige tijd uit en dus draait de geruchtenmolen rondom Apples mobiele besturingssysteem weer op volle toeren. Op korte termijn wordt er naar verluidt een nieuwe muziekdienst geïntegreerd onder de naam Beats Music.

Beats-AppleVorig jaar kocht Apple Beats Electronics en het gerucht gaat dat iOS 8.4 de dienst Beats Music zou bevatten. Dit hebben anonieme bronnen aan de website 9to5Mac laten weten. Als de geruchten kloppen, verschijnt deze update na de introductie van de Apple Watch in april. Dit najaar zal iOS 9 verschijnen met voornamelijk verbeteringen onder de motorkap, zoals het oplossen van bugs en het optimaliseren van de stabiliteit.

Gerelateerde berichten

Teufel pimpt orgel van Berlijnse Gedächtniskirche

Teufel pimpt orgel van Berlijnse Gedächtniskirche

Kerkmuziekregisseur Helmut Hoeft en Teufels elektronica-ontwikkelaar Christoph Klug ontmoetten elkaar in de zomer van 2017 en al snel kwam het het zwakke basbereik van het imposante orgel in de beroemde Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche in Berlijn ter sprake. Teufel heeft iets tegen slecht geluid en schonk bij wijze van burenhulp daarom acht subwoofers aan deze historische kerk.

Geef een reactie