Hobo Hifi Den Bosch zaterdag open

Op zaterdag 21 februari heropent Hobo Hifi Den Bosch zijn deuren. Na het faillissement verhuisde de winkel naar een ander pand.

logo-HOBO-Hifi-the-hi-finest-store-in-hollandDe winkel houdt ook nog een officiële opening ergens medio maart. De vestiging is gelegen aan de Vughterstraat 78. De winkelketen laat verder weten dat er een aantal nieuwe producten zijn terug te vinden bij de filialen van Hobo Hifi. Zo staan er netwerkspelers van Oppo in de winkels opgesteld.

Gerelateerde berichten

Serverproblemen

Geachte bezoeker van Alpha Audio. Zoals u wellicht hebt gemerkt, zijn er wat problemen met de website. De server waarop Alpha Audio draait, laat het af en toe afweten. Vandaar dat gisteren de website vanaf 16:00 tot ongeveer 22:00 niet te bereiken was. Heel vervelend natuurlijk. Wij proberen er alles aan te doen om deze […]

Geef een reactie