web analytics

Hobo Hifi Den Bosch zaterdag open

Op zaterdag 21 februari heropent Hobo Hifi Den Bosch zijn deuren. Na het faillissement verhuisde de winkel naar een ander pand.

logo-HOBO-Hifi-the-hi-finest-store-in-hollandDe winkel houdt ook nog een officiële opening ergens medio maart. De vestiging is gelegen aan de Vughterstraat 78. De winkelketen laat verder weten dat er een aantal nieuwe producten zijn terug te vinden bij de filialen van Hobo Hifi. Zo staan er netwerkspelers van Oppo in de winkels opgesteld.

Gerelateerde berichten

Marantz PM-14S1

Stereocombinatie van Marantz met ingebouwde USB-DAC

Marantz kondigt twee nieuwe stereokrachtpatsers aan: de PM-14S1 geïntegreerde stereoversterker en de SA-14S1 Super Audio cd-speler. Twee ultramoderne, los te kopen systemen, boordevol kwalitatief hoogwaardige componenten, eersteklas materialen en de allernieuwste snufjes qua schakelontwerp.

Sonos Play 1 Tone

Sonos introduceert Play:1 Tone

We weten even niet zo goed wat we hiervan moeten vinden. Sonos introduceert een limited editie van de Play:1… De Tone. Dit is naar wij weten de tweede gelimiteerde versie van de mini-Sonos. De Tone biedt een andere kleurstelling en afwerking. 

Geef een reactie