HIFI FAN organiseert hifi-weekend aan Belgische kust

De Belgische speciaalzaak HIFI FAN heeft een bijzondere locatie uitgekozen om diverse producten te demonstreren. Het evenement vindt op 27/28 februari en 1 maart plaats op een steenworp afstand van het strand bij Sint-Idesbald. 

HIFI-FANHet thema van deze hifi-show luidt: HIFI-FAN loves 432 Hz streaming. Onder meer een referentiesysteem van Belcanto/Wisdom staat klaar. Verder is er ook aandacht voor merken als Olive, Klipsch, Peachtree, Russound, PSB, DVDO en de EVO 432 modellen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op het adres 8670 Koksijde- St.Idesbald, Strandlaan 379. Voor de gasten staat er een hapje en drankje klaar.

Gerelateerde berichten

shazam

Nieuwe Shazam-app voor iOS en Android

NIEUWS – U hebt er wellicht van gehoord: Shazam. De magische app (software) die muziek kan herkennen. We gebruiken het zelf regelmatig op beurzen en meetings waar goede muziek voorbij komt. Even de app starten: laten luisteren en u weet wat er speelt! Geweldig! Shazam komt nu met een nieuwe versie.

Lexicom Multimedia is Chord Sarum dealer

NIEUWS – Lexicom Multimedia is de eerste Chord Sarum-dealer in Nederland. In Groot-Brittannië zijn er meer, maar in Nederland is het exclusief. Lexicom is dus de enige dealer die de Sarum-lijn van The Chord Company kan voeren… Een exclusieve lijn van mooie kabels; volledig op maat.

Geef een reactie