Guido Tent houdt lezing over kathodevolgers

Guido Tent is de man achter TentTabs en bovenal iemand die heel veel weet over audio. Op 14 maart houdt hij een lezing over kathodevolgers, die vaak als laatste trap in buizenvoorversterkers worden toegepast. 

Guido Tent - Tentlabs - tijdens de Masterclass. Hij weet zeer lastige onderwerpen verrassen inzichtelijk te krijgen.Volgens Guido vervormen standaard kathodevolgers het audiosignaal drastisch. Hij gaat onder meer in op de materie wat hiervan de oorzaak kan zijn en hoe deze vervormingen worden opgeheven. Na de lezing volgt er een demonstratie waarbij Guido een eenvoudige meetmethode toont om zelf met eenvoudige middelen te kunnen meten en verbeteren. Dit gebeurt aan de hand van zijn Centi-are buizenversterker. Als aanvullende apparatuur worden het CD-loopwerk b-Drive en de b-DAC+ ingezet. Geïnteresseerden melden zich vooraf aan voor deze lezing. De lezing vindt van 12.00 tot 16.00 uur plaats. De prijs hiervoor bedraagt vijftig euro.

Gerelateerde berichten

Tune Inn

Virtuele tour en demoweek voor Tune Inn

Op de website van Tune Inn nemen geïnteresseerden een kijkje in de winkel. Potentiële klanten die een eindje verderop wonen, verkennen op die manier alvast de hifizaak. Daarnaast is er nog meer nieuws, want de Alkmaarse winkel houdt van 19 t/m 23 november een demoweek over streaming audio.

Geef een reactie