Doppler Labs brengt DUBS Acoustic Filters uit

Wie tijdens concerten zijn oren wil beschermen tegen te hard geluid, kan de DUBS Acoustic Filters van Doppler Labs overwegen. Deze universele oordoppen hebben een prijskaartje van 24,99 euro. 

Vanaf heden zijn de DUBS Acoustic Filters verkrijgbaar in de Benelux. Onder meer iCentre en Dixons verkoopt het product, maar geïnteresseerden kunnen de oorbeschermers ook online bestellen via de website.

Gehoorbescherming

Om uw oren te beschermen tegen luide muziek terwijl u evengoed de instrumenten nog goed klinken, zijn er in de DUBS Acoustic Filters zeventien afzonderlijke onderdelen verwerkt. Volgens de fabrikant beperken deze onderdelen het volume, terwijl de geluidskwaliteit behouden blijft. Verder is het ontwerp zo gemaakt dat de dopjes comfortabel zitten in het oor.

https://www.alpha-audio.nl/2015/02/doppler-labs-brengt-dubs-acoustic-filters-uit/

Gerelateerde berichten

Paaldanseres tijdens Ex-Porn Star Café, Amsterdam Dance Event

Ludiek protest tegen Amsterdam Dance Event

Het levensgrote logo van het Amsterdam Dance Event op het Rembrandtplein ziet er voor een dag heel anders uit. Een vrachtwagen hees gisteren een 4 meter hoog standbeeld bovenop de ADE-kubus. De stunt is opgeëist door Amsterdam Danst Ergens Voor (ADEV), een collectief uit de underground dat op zaterdag een muzikale demonstratie door de hoofdstad […]

Geef een reactie