Audiac distribueert Geneva AeroSphere

Distributeur Audiac heeft onlangs de Geneva AeroSphere naar zijn aangesloten dealers verzonden. Het betreft een draadloos muzieksysteem met ronde luidsprekers. De speakers zijn beschikbaar in een grote en kleine uitvoering.

AreosphereGeïnteresseerden kunnen vanaf heden de speaker met een rode, witte of zwarte stof bestellen. Verder is er optioneel een stalen standaard verkrijgbaar. Zoals de naam al doet vermoeden is de AeroSphere Large met een adviesprijs van 829 euro het grootste model. Wie liever een kleinere speaker wenst, kan de AeroSphere Small overwegen. Dit product kost 429 euro.

AeroSphere Base

De AeroSphere Base voorziet de speakers van de gewenste muziek. Het is mogelijk om audio naar maximaal vier luidsprekers te streamen, waarbij de Areospherebediening verloopt via een iOS- en Android-app. Dankzij ondersteuning van bluetooth (apt-X), AirPlay en DLNA lukt het om muziek vanaf netwerkbronnen en mobiele apparatuur te benaderen. Als alternatief kunt u ook andere bronnen aanspreken, zoals de ingebouwde cd-speler, radio (FM en DAB+) of een externe bron.  De adviesprijs van de Base bedraagt 529 euro.

Gerelateerde berichten

Apple iPhone 5

Ontwerp uw eigen app

De laatste jaren heeft een explosieve groei plaatsgevonden in de ontwikkeling en het aanbod van apps voor mobiele toepassingen. Apps stellen ons in staat om overal en altijd, plaats- en tijdonafhankelijk, toegang te hebben tot bijvoorbeeld onze muziek, en sluiten aan op een ontwikkeling waarin het digitale leven zich meer en meer afspeelt op mobiele […]

Win de Audioengine W3!

PRIJSVRAAG – Wilt u ook lekker gemakkelijk streamen? No nonsense draadloos muziek versturen vanaf de smartphone, pc of trablet? Dat kan met de Audioengine W3 die Jan Karssen van Alpha Audio onlangs heeft getest en 4 bollen heeft gegeven. Hifi123 is zo vriendelijk geweest deze kit te doneren, zodat wij hem weg kunnen geven!

Geef een reactie