Albums Led Zeppelin in high-res kwaliteit beschikbaar

Voor het eerst zijn zes studioalbums van Led Zeppelin in high-res streamingkwaliteit beschikbaar. Gitarist Jimmy Page heeft de albums persoonlijk geremasterd. 

Led ZeppelinDe albums zijn via drie streamingdiensten beschikbaar, namelijk Deezer Elite, Qobuz en TIDAL. Het gaat om de titels Led Zeppelin I, II, III, IV, Houses of the Holy en Physical Graffiti. Alle nummers zijn in het flac-formaat beschikbaar. Kortom, dat is ongeveer vergelijkbaar met de kwaliteit van cd’s. De albums bevatten ook bijzondere opnamen en mixes.

Gerelateerde berichten

JBL Synchros Glacier

IFA 2013: JBL-geluid in studiokwaliteit

JBL neemt zijn bekende studiogeluid als uitgangspunt voor het productdesign van de nieuwste producten die op de IFA 2013 worden getoond. Het gaat om de nieuwe Synchros-lijn hoofdtelefoons, de Pebbles computerspeakers, de draagbare speaker Spark en de Voyager, de eerste draagbare speaker met subwoofer dockingsysteem ter wereld.

Geef een reactie