web analytics

Vanderveen ontwikkelt Vatsea buizenversterker met studenten

Menno van der Veen is samen met zijn TubeSociety studenten bezig om de Vatsea buizenversterker te ontwikkelen. De bedoeling is dat het apparaat nog dit studiejaar af is.

Vanderveen Trans buizenversterkersHoewel de ontwikkeling van de Vatsea nog in volle gang is, zijn er al wat eigenschappen bekend. Zo gaat het om een 2 x 12 Watt Single Ended exemplaar, waarbij er een nieuwe Trans-uitvinding wordt geïmplementeerd. Hiermee worden micro vervormingen in de uitgangstrafo?s volledig geëlimineerd. Meer informatie over deze technologie leest udesgewenst in het boek Vanderveen Trans buizenversterkers. Op de website www.mennovanderveen.nl is de ontwikkeling van de Vatsea buizenversterker voor iedereen te volgen.

Gerelateerde berichten

1 reactie

Geef een reactie