Synthax distribueert microfoonspecialist MicW

MicW M215

Synthax gaat MicW-producten verspreiden onder aangesloten dealers in de Benelux. De microfoonspecialist is vooral bekend vanwege zijn audiometingen en opnames.

MicW M215MicW is gespecialiseerd om microfoons te ontwikkelingen voor het verrichten van metingen en opnemen van muziek. Zo is de E150-serie bedoeld om studio-opnames mee te maken, terwijl de M-serie bestemd is voor professionele metingen.

Producten

MicW heeft allerlei interessante producten in zijn portfolio. Zo is de M416 geschikt voor thuisgebruik, bijvoorbeeld om een studio of woonkamer goed in te richten. Met de M215 mikt het bedrijf op professionele audio-omgevingen. Leuk is dat MicW met de i-serie ook microfoons heeft uitgebracht voor iOS-apparaten, zoals de iPhone, iPad en iPod Touch. Tot slot is de iGoMic een microfoon die samenwerkt met actiecams, zoals de GoPro Hero.

Gerelateerde berichten

Simple Audio Roomplayer+ (1)

Simple Audio lanceert Roomplayer+

In 2012 bracht de jonge fabrikant Simple Audio zijn Roomplayer uit. Hiermee is het mogelijk om in meerdere kamers naar muziek te luisteren. De afgelopen periode heeft Simple Audio hard gewerkt om een aantal verbeterpunten te implementeren. Het resultaat is de Roomplayer+.

Geef een reactie