Synology lanceert drie nieuwe NAS-systemen

DS2415+

Met de RackStations RS815+/RS815RP+ en DiskStation DS2415+ komt Synology met drie nieuwe NAS-systemen op de proppen. De apparaten zijn per direct beschikbaar.

RS815RPDe RS815+/RS815RP kunnen maximaal acht schijven herbergen, terwijl de DiskStation DS2415 maar liefst plek heeft voor 24 harddisks. Onder de motorkap zorgen een quadcore-processor met een kloksnelheid van 2,5 GHz en 6 GB werkgeheugen voor de prestaties. De genoemde RackStations bereiken volgens de Taiwanese fabrikant een leessnelheid van maximaal 389 MB/s. De DS2415+ is met een leessnelheid van 451 MB/s zelfs nog iets sneller. Op alle systemen zijn er vier gigabit-poorten beschikbaar. De RS815RP+ heeft een redundante stroomvoorziening in huis.

Prijzen

De nieuwe NAS-systemen zijn als volgt geprijsd (exclusief btw):

  • Synology RS1815+: 675 euro
  • Synology RS1815RP+: 965 euro
  • Synology DiskStation DS2415+: 1.030 euro

Gerelateerde berichten

Arcam

Arcam komt met Solo Movie

Importeur Audiac laat ons weten dat de Arcam Solo Movie vanaf volgende week beschikbaar is. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze versterker/bluray-speler/streamer ontworpen voor filmfanaten. Niet voor niks heeft het apparaat een versterker van vijfmaal zestig watt bij een elektrische weerstand van 8 ohm aan boord.

luxman-show-banner

Luxman-show bij Beter Beeld en Geluid

Het is zo’n iconisch merk: Luxman. Als wij daar aan denken, is het vooral een warm gevoel. En zo beschrijft Beter Beeld en Geluid het ook. “Een intieme dialoog tussen luisteraar en muziek”. Kijk: daar krijgen wij een warm gevoel van. En u kunt het op 18 maart zelf ervaren.

Geef een reactie