web analytics

Studio Alkmaar organiseert audioshow in AZ-stadion

AZ Hifi Show 2012

Het is inmiddels een jaarlijks terugkerende editie, de audioshow van Studio Alkmaar in het AZ-stadion. Deze zevende editie van het evenement vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 februari.

Schaatsen kijkenStudio Alkmaar heeft weer veel importeurs en hifimerken weten te strikken voor deze grote audioshow. Onder meer AND Benelux, Audiac, Dune Blue, Dynaudio, Guru Audio Benelux, Monitor Audio en Sennheiser zijn van de partij.

Het thema voor 2015 is klank & design. We verwachten een hoop nieuwe producten te bewonderen die een lust zijn voor het oog. De audioshow wordt gehouden op de tweede en derde verdieping in het AFAS-stadion van de Alkmaarse voetbalclub AZ.

De toegang is het hele weekend gratis. Bezoekers op beide dagen tussen 10.00 – 18.00 uur welkom. Lees hier ons verslag van de 2014-editie.

Gerelateerde berichten

sony-4k-media-streamer

Sony brengt FMP-X1 4K streamer

NIEUWS – Sony zet helemaal in op 4K: ultra hoge resolutie… twee keer scherper dan Full HD. Op beurzen kunt u genieten van de bijzondere 4K Cinema. Leuk en aardig, maar waarmee kunt u nu 4K afspelen? Onder meer de FMP-X1 streamer. Van Sony natuurlijk. 

Synology Embedded DataStation EDS14 (1)

Synology komt met Embedded DataStation EDS14

Wederom nieuws van het Taiwanese Synology. De bekende NAS-bouwer brengt namelijk de Embedded DataStation EDS14 op de markt. Belangrijke eigenschappen van dit exemplaar zijn de robuuste behuizing en de ondersteuning voor flash-geheugen.

Geef een reactie