web analytics

Steinway Lyngdorf voegt DTS:X toe aan P200

Steinway Lyngdorf Model P200

De Deense fabrikant Steinway Lyngdorf voegt DTS:X toe aan zijn P200 Surround Sound Processor. Deze codec is de opvolger van DTS-HD Master Audio.

Steinway Lyngdorf Model P200De update houdt in dat de P200 processor alle belangrijke surround-formaten kan verwerken, waaronder ook Dolby Atmos en AURO-3D. CEO Thomas Birkelund zegt het volgende over de upgrade: “Deze nieuwe DTS-oplossing levert verbeterde flexibiliteit en interactiviteit voor liefhebbers van pure audio. In combinatie met onze volledig digitale systemen en het RoomPerfect ruimtecorrectie-systeem, zullen we een ervaring leveren die onze luisteraars nog nooit eerder hebben gehoord.”

Gerelateerde berichten

Audiac ook op de Woonbeurs

NIEUWS – Importeur Audiac – bekend van merken als Arcam, Tivoli, Simple Audio en Wilson – is ook aanwezig op de Woonbeurs. Zij zullen een leuke demo neerzetten én een nieuw Italiaans merk introduceren. Helaas weten we nog niet wat precies. Daarvoor moeten wij en u toch echt naar de Woonbeurs. 

3 reacties

Geef een reactie