Steinway Lyngdorf voegt DTS:X toe aan P200

Steinway Lyngdorf Model P200

De Deense fabrikant Steinway Lyngdorf voegt DTS:X toe aan zijn P200 Surround Sound Processor. Deze codec is de opvolger van DTS-HD Master Audio.

Steinway Lyngdorf Model P200De update houdt in dat de P200 processor alle belangrijke surround-formaten kan verwerken, waaronder ook Dolby Atmos en AURO-3D. CEO Thomas Birkelund zegt het volgende over de upgrade: “Deze nieuwe DTS-oplossing levert verbeterde flexibiliteit en interactiviteit voor liefhebbers van pure audio. In combinatie met onze volledig digitale systemen en het RoomPerfect ruimtecorrectie-systeem, zullen we een ervaring leveren die onze luisteraars nog nooit eerder hebben gehoord.”

3 reacties

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Review DALI Oberon 1 monitor

Review DALI Oberon 1 monitor