web analytics

PUUR demonstreert Concrete Audio-show

Concrete Audio N1

Op 30/31 januari en 1 februari organiseert PUUR uit Oostzaan een show waarin speakers van het Duitse merk Concrete Audio centraal staan. PUUR zet de show samen met importeur Dune Blue Audio op.

Flyer PUURTijdens het weekend staan de F1 en N1-speakers van Concrete Audio centraal. Laatstgenoemde zijn passieve luidsprekers die dus versterking nodig hebben. Middels de Devialet 400 heeft PUUR een dual-mono opstelling gerealiseerd. De F1 daarentegen is een actief systeem met ingebouwde wandluidsprekers. Dit audiosysteem beschikt over diverse streamingsmogelijkheden.  Beide producten hebben een behuizing dat is gegoten uit één stuk beton. De openingstijden van het weekend zijn als volgt:

  • Vrijdag 30 januari: 17.00 – 21.00
  • Zaterdag 31 januari: 10.00 – 17.00
  • Zondag 1 februari: 11.00 – 17.00

 

Gerelateerde berichten

JBL Cinema 610

JBL: einde aan matig flatscreen-geluid

De nieuwe JBL Cinema 510 en 610 homecinema-installaties beloven door hun 5.1-weergave een ruimtelijk geluidseffect in de woonkamer. Het tijdperk van matig geluid uit flatscreen-televisies is ten einde gekomen, meldt de fabrikant. ?Met de JBL-geluidstechnologie is er geen reden voor flatscreen tv-gebruikers om niet te kunnen genieten van homecinema-geluidskwaliteit,? zegt Bas van de Rijt, Marketing […]

Geef een reactie