PUUR demonstreert Concrete Audio-show

Concrete Audio N1

Op 30/31 januari en 1 februari organiseert PUUR uit Oostzaan een show waarin speakers van het Duitse merk Concrete Audio centraal staan. PUUR zet de show samen met importeur Dune Blue Audio op.

Flyer PUURTijdens het weekend staan de F1 en N1-speakers van Concrete Audio centraal. Laatstgenoemde zijn passieve luidsprekers die dus versterking nodig hebben. Middels de Devialet 400 heeft PUUR een dual-mono opstelling gerealiseerd. De F1 daarentegen is een actief systeem met ingebouwde wandluidsprekers. Dit audiosysteem beschikt over diverse streamingsmogelijkheden.  Beide producten hebben een behuizing dat is gegoten uit één stuk beton. De openingstijden van het weekend zijn als volgt:

  • Vrijdag 30 januari: 17.00 – 21.00
  • Zaterdag 31 januari: 10.00 – 17.00
  • Zondag 1 februari: 11.00 – 17.00

 

Gerelateerde berichten

iEar

iEar’ | Ultimate sound and vision organiseert grote audioshow

In het weekend van 31 oktober en 1 november organiseert iEar? | Ultimate sound and vision een uitgebreide audioshow. Voorheen organiseerde de winkel in het najaar de A/V 6-daagse, maar ditmaal is er gekozen voor een externe locatie. Bij Landgoed De Rosep in Oisterwijk vinden er in 25 verschillende ruimtes diverse demonstraties plaats.

Polk Audio TSx110b black

Polk Audio: nieuwe TSx-Serie home theater luidsprekers

Polk Audio introduceerde begin 2008 zijn high-performance, high-value TSi luidsprekerlijn. Vijf jaar later brengt Polk deze opnieuw uit, maar is deze populaire lijn volledig opnieuw ontworpen. Een nieuwe behuizing, verbeterde basweergave, een nog groter dynamisch bereik, verbeterde beeldvorming, grotere detaillering, superieur rendement ? en een nieuwe naam.

Geef een reactie