Netflix-concurrent Wuaki in 2015 beschikbaar

Wuaki

Binnenkort krijgt Netflix te maken met een nieuwe concurrent. De streamingdienst Wuaki is namelijk van plan om dit jaar zijn deuren te openen in de Benelux.

WuakiWuaki is van oorsprong een Spaans bedrijf, maar sinds 2012 is de streamingdienst in Japanse handen. Eind 2014 had het bedrijf een ledenaantal van 1,85 gebruikers in Spanje, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland. De dienst is beschikbaar middels een smart-tv, pc, iPad en Xbox. Net als Netflix biedt Wuaki onbeperkte toegang voor een vast bedrag per maand. Het bedrijf heeft onder meer deals gesloten met Warner Bros, Sony, Fox en Disney.

Gerelateerde berichten

Buffalo LinkStation 410

LinkStation 400 NAS-serie van Buffalo

Buffalo is thuis in NAS-oplossingen en bevestigt dat door de nieuwe LinkStation 400 NAS-serie te lanceren. Buffalo belooft betere prestaties, een eenvoudige installatie en beheer op afstand. De LinkStation 400-serie bestaat uit 3 modellen: de 410 en 420 met 1 of meerdere harde schijven en de 421 zonder harde schijf.

Geef een reactie