web analytics

Marantz NA6005 netwerkaudiospeler eind januari beschikbaar

Marantz NA6005

Marantz komt eind deze maand met de NA6005 op de proppen. Naar eigen zeggen is dit een netwerkaudiospeler in de middenklasse waarmee het mogelijk is om audio in hoge resolutie af te spelen.

Marantz NA6005 (4)In navolging van de PM6005 versterker en CD6005 cd-speler lanceert Marantz binnenkort ook een netwerkaudiospeler in deze serie. De NA6005 is voorzien van bluetooth en wifi, waardoor het lukt om draadloos muziek af te spelen op dit apparaat. Verder is er op het gebied van connectiviteit genoeg te beleven. Onder meer een ethernet-poort, usb-ingang en optische ingang zijn voorhanden. Wanneer de NA6005 is aangesloten op internet, hebben gebruikers rechtstreeks toegang tot internetradio en Spotify Connect. Bovendien heeft Marantz ondersteuning van AirPlay en DLNA toegevoegd. Het apparaat ondersteunt nagenoeg alle gangbare muziekformaten, zoals  dsd (2,6/5,6MHz), flac, wav, aiff en alac.

Onder de motorkap

De NA6005 is gebaseerd op de NA-11S1 en NA8005. De kast is extra stevig gefabriceerd en de voeding is voorzien van de nodige power. Marantz claimt dat alle audio-onderdelen zorgvuldig zijn geselecteerd. Hiermee doelt de fabrikant onder andere op de d/a-omzetter  en uitgangsbuffer. Het audiocircuit maakt gebruik van HDAM- en HDAM-SA2-techniek, waarbij er wordt gezorgd voor lage ruis en een gedetailleerde audioweergave.

De N6005 is verkrijgbaar in zwart en zilver/goud tegen een adviesprijs van 599 euro.

Gerelateerde berichten

Mark Levinson 585

Demo Mark Levinson No 585 bij Beter Beeld & Geluid

De Hilversumse vestiging van Beter Beeld & Geluid heeft een interessante demonstratie op de planning staan. Op zaterdag 19 september laat de winkel alle verschillen tussen de Mark Levinson No 383 en de nieuwe versterker No 583 zien én vooral horen.

Pure Jongo wifi speaker

Pure komt met Jongo wifi speaker

NIEUWS – Pure is niet echt groot in Nederland. De Britse fabrikant maakt allerhande elektronica. Denk aan DAB-radio’s, wifi speakers, mobiele audio en zelfs car kits. Nu komt het merk met een nieuwe speaker: de Jongo. Een grappig ogende wifi / bluetooth speaker met subwoofer. 

Geef een reactie