web analytics

Marantz NA6005 netwerkaudiospeler eind januari beschikbaar

Marantz NA6005

Marantz komt eind deze maand met de NA6005 op de proppen. Naar eigen zeggen is dit een netwerkaudiospeler in de middenklasse waarmee het mogelijk is om audio in hoge resolutie af te spelen.

Marantz NA6005 (4)In navolging van de PM6005 versterker en CD6005 cd-speler lanceert Marantz binnenkort ook een netwerkaudiospeler in deze serie. De NA6005 is voorzien van bluetooth en wifi, waardoor het lukt om draadloos muziek af te spelen op dit apparaat. Verder is er op het gebied van connectiviteit genoeg te beleven. Onder meer een ethernet-poort, usb-ingang en optische ingang zijn voorhanden. Wanneer de NA6005 is aangesloten op internet, hebben gebruikers rechtstreeks toegang tot internetradio en Spotify Connect. Bovendien heeft Marantz ondersteuning van AirPlay en DLNA toegevoegd. Het apparaat ondersteunt nagenoeg alle gangbare muziekformaten, zoals  dsd (2,6/5,6MHz), flac, wav, aiff en alac.

Onder de motorkap

De NA6005 is gebaseerd op de NA-11S1 en NA8005. De kast is extra stevig gefabriceerd en de voeding is voorzien van de nodige power. Marantz claimt dat alle audio-onderdelen zorgvuldig zijn geselecteerd. Hiermee doelt de fabrikant onder andere op de d/a-omzetter  en uitgangsbuffer. Het audiocircuit maakt gebruik van HDAM- en HDAM-SA2-techniek, waarbij er wordt gezorgd voor lage ruis en een gedetailleerde audioweergave.

De N6005 is verkrijgbaar in zwart en zilver/goud tegen een adviesprijs van 599 euro.

Gerelateerde berichten

David Gilmour

Luisteren naar David Gilmour bij Rhapsody

Zaterdag 5 september kunnen liefhebbers van David Gilmour (voorman van Pink Floyd) luisteren naar zijn vierde soloalbum bij Rhapsody. Hoewel de officiële releasedatum van Rattle That Lock staat gepland op 18 september, kunt u het album alvast voorproeven. Bovendien staat er ook nog eens een leuke set te spelen.

Geef een reactie