web analytics

Lumin D1 Music Player deze maand beschikbaar

Lumin D1

Medio januari komt de Lumin D1 Music Player op de markt. Dit nieuwe instapmodel binnen de Lumin-familie krijgt een prijskaartje van 1.999 euro.

Lumin D1De Lumin D1 kan overweg met alle pcm-formaten tot een maximale resolutie van 32bit/384KHz. Daarnaast is er ook ondersteuning voor Native DSD64. De D1 is voorzien van een externe voeding, terwijl er aan de binnenkant twee Wolfson 8740 dac-chips zijn gehuisvest. Deze dac heeft zowel een xlr als rca analoge uitgang. Verder is er een digitale uitgang geïmplementeerd (coaxiaal). HDMI en Lundahl-transfomers zijn niet op de apparatuur aanwezig. De D1 biedt mogelijkheden om via het netwerk of usb-opslagdrager muziekbestanden af te spelen. Verder is er ook internetradio beschikbaar.

Gerelateerde berichten

Eerste officiële Synology trainingsboek te koop

Streaming draait allemaal om netwerken. En een erg handig apparaatje binnen dat streaming-netwerk is een nas. Bijvoorbeeld van Synology. Maar hoe werkt zo’n nas nu? Wie graag op prettige wijze aan de slag wil met een netwerkschijf van Synology, kan nu een e-book aanschaffen! Eindelijk!

Geef een reactie