Lumin D1 Music Player deze maand beschikbaar

in Nieuws (2.042) |


Lumin D1

Medio januari komt de Lumin D1 Music Player op de markt. Dit nieuwe instapmodel binnen de Lumin-familie krijgt een prijskaartje van 1.999 euro.

Lumin D1De Lumin D1 kan overweg met alle pcm-formaten tot een maximale resolutie van 32bit/384KHz. Daarnaast is er ook ondersteuning voor Native DSD64. De D1 is voorzien van een externe voeding, terwijl er aan de binnenkant twee Wolfson 8740 dac-chips zijn gehuisvest. Deze dac heeft zowel een xlr als rca analoge uitgang. Verder is er een digitale uitgang geïmplementeerd (coaxiaal). HDMI en Lundahl-transfomers zijn niet op de apparatuur aanwezig. De D1 biedt mogelijkheden om via het netwerk of usb-opslagdrager muziekbestanden af te spelen. Verder is er ook internetradio beschikbaar.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: