web analytics

HOBO Hifi verkoopt AVM Inspiration CS 2.2

HOBO Hifi heeft de draad na de doorstart gelukkig weer opgepakt. Het bedrijf laat aan ons weten dat ze per direct de AVM Inspiration CS 2.2 luisterklaar hebben staan.

AVM CS 2.2Afgelopen september publiceerden we al een nieuwsbericht met alle details rondom de AVM CS 2.2. Volgens de winkel klinkt het apparaat ‘geweldig’. Wanneer u geïnteresseerd bent om de CS 2.2 aan het werk te zien, kunt u hiervoor terecht in de vestigingen Den Haag, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort en binnenkort ook Den Bosch. Hobo Hifi doet verder verschillende Chario-luidsprekers in de uitverkoop. Voor meer informatie bezoekt u deze webpagina.

Gerelateerde berichten

Melody Line

Benefietconcert en crowdfundingproject voor afgebrand muziekcentrum

Zaterdagavond 30 mei is het Amsterdamse muziekcentrum Melody Line volledig in de as gelegd. In het gebouw huurden diverse bands en dansscholen een studio of zaaltje. De verwachting is dat alle instrumenten, computers en overige spullen volledig zijn verwoest. Om de gedupeerden een hart onder de riem te steken organiseert poptempel Paradiso een benefietavond. Verder […]

Geef een reactie