HOBO Hifi verkoopt AVM Inspiration CS 2.2

HOBO Hifi heeft de draad na de doorstart gelukkig weer opgepakt. Het bedrijf laat aan ons weten dat ze per direct de AVM Inspiration CS 2.2 luisterklaar hebben staan.

AVM CS 2.2Afgelopen september publiceerden we al een nieuwsbericht met alle details rondom de AVM CS 2.2. Volgens de winkel klinkt het apparaat ‘geweldig’. Wanneer u geïnteresseerd bent om de CS 2.2 aan het werk te zien, kunt u hiervoor terecht in de vestigingen Den Haag, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort en binnenkort ook Den Bosch. Hobo Hifi doet verder verschillende Chario-luidsprekers in de uitverkoop. Voor meer informatie bezoekt u deze webpagina.

Gerelateerde berichten

Marantz PM-14S1

Stereocombinatie van Marantz met ingebouwde USB-DAC

Marantz kondigt twee nieuwe stereokrachtpatsers aan: de PM-14S1 geïntegreerde stereoversterker en de SA-14S1 Super Audio cd-speler. Twee ultramoderne, los te kopen systemen, boordevol kwalitatief hoogwaardige componenten, eersteklas materialen en de allernieuwste snufjes qua schakelontwerp.

Geef een reactie