web analytics

HOBO Hifi terug in Den Bosch

HOBO Hifi is binnenkort ook weer te vinden in Den Bosch. Het bedrijf maakte na de doorstart al bekend in de Brabantse stad een ander filiaal te openen. Nu is duidelijk dat binnenkort de Vughterstraat 78 wordt ingenomen. 

logo-HOBO-Hifi-the-hi-finest-store-in-hollandDe Vughterstraat bevindt zich niet ver van de plek waar het een aantal jaren geleden allemaal begon. HOBO Hifi gaat eerst verbouwen, voordat audioliefhebbers bij de winkel terecht kunnen. Wanneer het pand definitief open is, heeft de keten nog niet bekendgemaakt.

Gerelateerde berichten

Alpha Audio Nieuws

Alpha Audio zoekt nieuwsschrijver!

NIEUWS – Bent u helemaal in de hifi-markt? Houdt u van het bijhouden van interessant hifi-nieuws? Bent u vlot met de pen (of beter nog: het toetsenbord) en wilt u uw gewelge schrijfsels graag kwijt op een fantastisch platform? Dan bent u degene die we zoeken! 

1 reactie

Geef een reactie