web analytics

HOBO Hifi terug in Den Bosch

HOBO Hifi is binnenkort ook weer te vinden in Den Bosch. Het bedrijf maakte na de doorstart al bekend in de Brabantse stad een ander filiaal te openen. Nu is duidelijk dat binnenkort de Vughterstraat 78 wordt ingenomen. 

logo-HOBO-Hifi-the-hi-finest-store-in-hollandDe Vughterstraat bevindt zich niet ver van de plek waar het een aantal jaren geleden allemaal begon. HOBO Hifi gaat eerst verbouwen, voordat audioliefhebbers bij de winkel terecht kunnen. Wanneer het pand definitief open is, heeft de keten nog niet bekendgemaakt.

Gerelateerde berichten

Billie van bol.com

Wedstrijd Bol.com: nieuwe toepassingen ontwikkelen

Bol.com geeft aan de vele honderden ontwikkelaars die dromen van een carrière in ?tech-walhalla? Silicon Valley, de kans om hun skills naar een hoger niveau te tillen. De winkel stelt hiervoor grote hoeveelheden data beschikbaar aan externe ontwikkelaars.

1 reactie

Geef een reactie