web analytics

Drie maanden Qobuz bij Pioneer-streamingproduct

Qobuz

Wie voor 31 maart 2015 een netwerkaudiospeler van Pioneer aanschaft, krijgt gratis drie maanden toegang tot Qobuz. Deze muziekdienst streamt muziekbestanden in cd-kwaliteit naar uw audiosysteem.

Pioneer logoGeïnteresseerden melden zich via deze website aan voor de actie. Nadat u het product hebt geregistreerd, krijgt u drie maanden onbeperkt toegang tot de Qobuz-catalogus. Normaal betaalt u hiervoor twintig euro per maand. Voorwaarde is wel dat u het product voor 30 april 2015 registreert. Hiervoor dient u de Pioneer-dealer en het serienummer op te geven. De code vult u vervolgens in op deze webpagina.

Deelnemende dealers

De actie is geldig in combinatie met recente streaming-apparaten van Pioneer. Het gaat om de volgende types: N-70A, N-50A, N-30, XN-P02, N-P01 en X-HM82. Let op dat lang niet iedere Pioneer-dealer met de actie meedoet. In Nederland zijn dat namelijk alleen Mediamarkt Arena, EP Beerepoot, Correct, Foka, Audiofile, Beste Keus, Stassen Hifi, Wifi-media, Foto Video Smits en Hifi-corner.

Gerelateerde berichten

Arcam komt met acht nieuwe producten

Het Britse merk Arcam heeft er zin in! De audiofabrikant meldt in een persbericht dat er maar liefst acht nieuwe producten op stapel staan waarvan er al drie per direct beschikbaar zijn. Het gaat in eerste instantie om een bluetooth-ontvanger, av-processor en blu-rayspeler.

1 reactie

  1. Mooi aanbod, maar als ik het goed begrijp is er geen ingebouwde qobuz applicatie. Oftewel: je moet qobuz streamen via bijvoorbeeld de ipad; vervolgens pikt de Pioneer het op middels airplay. Bevalt mij niet zo.

Geef een reactie