Drie maanden Qobuz bij Pioneer-streamingproduct

Qobuz

Wie voor 31 maart 2015 een netwerkaudiospeler van Pioneer aanschaft, krijgt gratis drie maanden toegang tot Qobuz. Deze muziekdienst streamt muziekbestanden in cd-kwaliteit naar uw audiosysteem.

Pioneer logoGeïnteresseerden melden zich via deze website aan voor de actie. Nadat u het product hebt geregistreerd, krijgt u drie maanden onbeperkt toegang tot de Qobuz-catalogus. Normaal betaalt u hiervoor twintig euro per maand. Voorwaarde is wel dat u het product voor 30 april 2015 registreert. Hiervoor dient u de Pioneer-dealer en het serienummer op te geven. De code vult u vervolgens in op deze webpagina.

Deelnemende dealers

De actie is geldig in combinatie met recente streaming-apparaten van Pioneer. Het gaat om de volgende types: N-70A, N-50A, N-30, XN-P02, N-P01 en X-HM82. Let op dat lang niet iedere Pioneer-dealer met de actie meedoet. In Nederland zijn dat namelijk alleen Mediamarkt Arena, EP Beerepoot, Correct, Foka, Audiofile, Beste Keus, Stassen Hifi, Wifi-media, Foto Video Smits en Hifi-corner.

1 reactie

  1. Mooi aanbod, maar als ik het goed begrijp is er geen ingebouwde qobuz applicatie. Oftewel: je moet qobuz streamen via bijvoorbeeld de ipad; vervolgens pikt de Pioneer het op middels airplay. Bevalt mij niet zo.

Geef een antwoord