Donderdagavond livestream Metropole Orkest

in Nieuws (2.039) |


Metropole_logo

Het Nederlandse Metropole orkest geeft drie nieuwjaarsconcerten, waarvan de avondvoorstelling van donderdag 8 januari live wordt uitgezonden op internet. De live-stream begint om 20.00 uur via de nieuwe Metropole Orkest-app voor Android en iOS of de website.

Metropole-appHet Metropole Orkest speelt onder meer liedjes uit het repertoire van onder meer Dean Martin, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Peggy Lee en Chet Baker. Naast het live-concert biedt de kersverse app ook toegang tot het nieuws, de concertagenda en muziekcontent van het wereldberoemde orkest. Voor het derde nieuwjaarsconcert op vrijdagavond 9 januari in de Nieuwe Luxor te Rotterdam zijn er nog kaarten beschikbaar.

  • Waarschijnlijk problemen met de stream. rond 21:00 uur, geen beeld en geluid. Hopelijk komt er snel een oplossing

  • Geef een reactie

    XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


    Gerelateerde items? Zie ook: