web analytics

Donderdagavond livestream Metropole Orkest

Metropole_logo

Het Nederlandse Metropole orkest geeft drie nieuwjaarsconcerten, waarvan de avondvoorstelling van donderdag 8 januari live wordt uitgezonden op internet. De live-stream begint om 20.00 uur via de nieuwe Metropole Orkest-app voor Android en iOS of de website.

Metropole-appHet Metropole Orkest speelt onder meer liedjes uit het repertoire van onder meer Dean Martin, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Peggy Lee en Chet Baker. Naast het live-concert biedt de kersverse app ook toegang tot het nieuws, de concertagenda en muziekcontent van het wereldberoemde orkest. Voor het derde nieuwjaarsconcert op vrijdagavond 9 januari in de Nieuwe Luxor te Rotterdam zijn er nog kaarten beschikbaar.

Gerelateerde berichten

Win een usb-dac!

PRIJSVRAAG – We hebben de review over de Audioengine D1 net geschreven en waren bijzonder enthousiast. Nu heeft hifi123 laten weten dat we dit dacje mogen weggeven. Mooi toch? Wij vinden het in ieder geval een leuke actie. Wat moet u doen? Simpel… schrijf u in voor de nieuwsbrief! Ben u al lid? Dan is […]

2 reacties

Geef een reactie