Donderdagavond livestream Metropole Orkest

Metropole_logo

Het Nederlandse Metropole orkest geeft drie nieuwjaarsconcerten, waarvan de avondvoorstelling van donderdag 8 januari live wordt uitgezonden op internet. De live-stream begint om 20.00 uur via de nieuwe Metropole Orkest-app voor Android en iOS of de website.

Metropole-appHet Metropole Orkest speelt onder meer liedjes uit het repertoire van onder meer Dean Martin, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Peggy Lee en Chet Baker. Naast het live-concert biedt de kersverse app ook toegang tot het nieuws, de concertagenda en muziekcontent van het wereldberoemde orkest. Voor het derde nieuwjaarsconcert op vrijdagavond 9 januari in de Nieuwe Luxor te Rotterdam zijn er nog kaarten beschikbaar.

https://www.alpha-audio.nl/2015/01/donderdagavond-livestream-metropole-orkest/

Gerelateerde berichten

Cyrus CD Transport

Nieuw: Cyrus CD Transport

Een losse DAC, een netwerkspeler met ingebouwde DAC en rechtstreekse digitale ingangen op een versterker maakt het gebruik of de aanwezigheid van een DAC-module in een CD-speler feitelijk overbodig. Daarom heeft Cyrus voor het afspelen van CD’s een referentie CD transport ontwikkeld met een gunstig prijskaartje.

2 reacties

Geef een reactie