web analytics

Digitaal radiokeurmerk voor Tivoli Audio

Digitale Radio Keurmerk

Portable audiofabrikant Tivoli Audio mag per direct het Digitale Radio Keurmerk voeren. Dit certificaat wordt sindskort uitgegeven door de Britse organisatie Digital Radio UK

Digitale Radio KeurmerkTivoli Audio is naar eigen zeggen één van de eerste fabrikanten die het certificaat heeft gekregen. Het Digitale Radio Keurmerk is zichtbaar als een groen vinkje op de verpakking en online. Consumenten zijn er hiermee van verzekerd dat het radioproduct klaar is voor de toekomst. Naast FM kunnen goedgekeurde apparaten namelijk ook radiosignalen verwerken via DAB en DAB+. Een andere eis van het certificaat is dat de producten ook informatie via FM RDS en DAB/DAB+-tekst ontvangen.

Producten

Digital Radio UK test verschillende producten alvorens de organisatie een certificaat vrijgeeft, zoals DAB-ontvangers, complete hifi-systemen, DAB-adapters en nieuwe voertuigen. Van Tivoli Audio zijn onder meer de Music System Three+, PAL+ BT en Albergo+ door de keuring gekomen.

Gerelateerde berichten

Aeromax 2 (3)

Cambridge Audio komt met Aeromax 2 en 6

Op de High End beurs in München heeft Cambridge Audio twee kersverse luidsprekers gepresenteerd, namelijk de Aeromax 2 en 6. Naar eigen zeggen overtreffen deze speakers de breed gewaardeerde Aero 2-modellen die het Britse bedrijf eerder uitbracht. 

Qk1 AC Enhancer

Nordost-demo rondom kabels en stroomvoorzieningen

Zet aanstaande vrijdag 22 januari nog even snel in de agenda, want dat is het moment dat u bij Hifi Solutions terecht kunt voor een uitgebreide Nordost-demo (avond) over kabels, stekkerblokken en stroomvoorzieningen. De presentatie is in handen van Nordost productontwikkelaar Bjorn Bengston.

Geef een reactie