web analytics

Beter Beeld & Geluid organiseert Linn Exakt luistershow

Linn Klimax Exakt

Op woensdag 4 februari organiseert Beter Beeld & Geluid Hilversum een luisteravond rondom drie Linn Exakt-systemen. Bijzonder is dat Gilad Tiefenbrun, de grote baas van Linn, de hele avond aanwezig zal zijn. Hij zal tekst en uitleg geven over diverse producten.

Gilad TiefenbrunDe drie Linn Exakt systemen die staan opgesteld, zijn de Akudorik, Akubarik en Klimax 350. Deze luidsprekerserie staat erom bekend dat de muziek in het digitale domein wordt gehouden tot in de luidspreker. Hierdoor worden de verliezen zoveel mogelijk beperkt. Niet voor niks is ‘The Source is in the Speaker’ een bekende kreet van Linn.

Gilad Tiefenbrun

Vanuit Schotland reist Gilad Tiefenbrun af naar Hilversum om bezoekers te vertellen over de Linn-producten. Zijn vader Ivor richtte het bedrijf op in 1972 en sinds 2009 is Gilad de grote baas bij het hoogaangeschreven hifibedrijf. Het programma ziet er als volgt uit:

19:00 ? Inloop

19:45 ? Welkomstwoord en introductie Gilad Tiefenbrun

20:00 ? Exakt presentatie door Gilad ? Deel 1

20:45 ? Pauze

21:00 ? Exakt presentatie door Gilad ? Deel 2

21:45 ? Prijsuitreiking prijsvraag en napraat

22:30 ? Einde

Geïnteresseerden kunnen een mailtje naar [email protected] om zich aan te melden.

Gerelateerde berichten

Teufel Aureol Real - wit

Teufel Aureol Real: ultralichte open beugel hoofdtelefoon

NIEUWS – Teufel presenteert de Aureol Real; het eerste open hoofdtelefoonmodel. De Real heeft een gewicht van van slechts 185 gram, is dus ultralicht en beschikt over twee aansluitmogelijkheden. De Aureol Real heeft volgens Teufel een mooie neutrale weergave over een breed frequentiebereik, waarbij bewust is afgezien van extreme bassen.

Geef een reactie