web analytics

Beter Beeld en Geluid organiseert workshop over streaming

Beter Beeld en Geluid Zevenbergen

Op zaterdag 7 februari organiseert Beter Beeld & Geluid uit Zevenbergen een introductieworkshop over streaming. Onder de titel Sweet Dreams krijgen bezoekers uitleg over merken als Linn, Netflix, Spotify en TIDAL.

TIDALDe organisators geven tijdens deze dag allerlei informatie waarna geïnteresseerden meteen aan de slag kunnen met streaming muziek en films. Onder meer de mogelijkheden van Linn-netwerkspelers worden besproken. Aan de hand van een uitgebreide presentatie passeren de basisbeginselen van streaming de revue. De workshop vindt plaats in de Beter Beeld & geluid-vestiging Zevenbergen. Inloop is er vanaf 13.00, waarna om 13.30 de workshop zal starten.

Gerelateerde berichten

Denon DA-300USB (1)

Test en win een Denon DA-300USB dac

PRIJSVRAAG – Een bijzondere actie deze keer. Wij mogen vijf trouwe lezers van Alpha Audio zélf een Denon DA-300USB dac laten testen. Één van deze vijf lezers mag uiteindelijk de dac houden. Kortom: een kans van 20 procent dat u de dac niet meer terug hoeft te sturen! Wilt u meedoen? Lees dan verder. 

Geef een reactie