Bang & Olufsen start zoektocht naar koper

Bang & Olufsen

Het Deense bedrijf Bang & Olufsen zoekt een koper. Vanwege verslechterde economische omstandigheden is het concern volgens topman Olse Andersen te klein om op eigen benen te staan.

Bang & OlufsenBang & Olufsen is fabrikant van luxe audiovisuele apparatuur. De slechte economische omstandigheden en concurrentie vanuit Azië hebben het bedrijf doen besluiten om in zee te gaan met een investeerdersbank. Deze bank gaat op zoek naar een geschikte koper. Bang & Olufsen heeft een negatief operationeel resultaat door het verlagen van de productie en strubbelingen in het distributienetwerk.

Gerelateerde berichten

PressZone 2013

Fotoverslag PressZone 2013

NIEUWS – Op vier oktober 2013 was er in Haarlem weer een editie van PressZone. Deze keer met opvallend veel hifi. Reden genoeg voor Alpha Audio om even langs te gaan. Al was het maar om naar de gloednieuwe Motorhead, OrbitSound of bijvoorbeeld nieuwe hoofdtelefoons van jBL te luisteren! 

Geef een reactie