Zappiti Player 4K binnenkort beschikbaar

Zappiti

Zappiti brengt onder de naam Player 4K een nieuwe mediaspeler uit. Het apparaat is eind december beschikbaar in de webwinkel van het Franse merk.

Zappiti De laatste jaren jaren lijken mediaspelers wel uitgeëvolueerd. We horen namelijk tamelijk weinig meer van namen als AC Ryan (Europese tak inmiddels failliet), Popcorn Hour en Mede8er (van importeur IBDL kregen we overigens een reactie naar aanleiding van dit nieuwsbericht. Van Popcorn Hour en Mede8er staan er begin 2015 nieuwe producten op de planning). Als er al eens een nieuwe mediaspeler verschijnt, zijn er nauwelijks nieuwigheden te ontdekken. Gelukkig weet Zappiti (onder de motorkap Dune HD) met zijn Player 4K ons nog wel te Zappiti boeien. Naast ondersteuning voor alle gangbare mediaformaten, kan dit apparaat ook overweg met de codecs HEVC en H.265. Dat betekent dus films kijken in Ultra HD! Verder kan deze mediaspeler ook high res audio weergeven tot een resolutie van 24bit/192KHz. Aan de binnenkant is er ruimte om een harde schijf van 3,5 inch te monteren. Voor het koppelen van externe opslagdragers zijn een SD-kaartlezer en usb3.0-poort aanwezig. Verder maakt het apparaat verbinding met ethernet of wifi. Gebruikers installeren optioneel een XBMC-app vanuit de Play Store van Google. De Zappiti Player 4K kost 249 euro.

Gerelateerde berichten

De Arcam irDAC II

irDAC II van Arcam breed inzetbaar

De Arcam irDAC II is de waardige opvolger van de irDAC I. Het hart van de nieuwe DAC gevormd door de ESS ES9016 Sabre DAC Mede daardoor kunnen we we hier wellicht beter niet spreken van een upgrade, maar lijkt het stempel nieuw apparaat beter op z’n plek.   Ook nieuw zijn in de irDAC […]

2 reacties

Geef een reactie