web analytics

Vanavond demo over streaming bij Praalder

Praalder

Onze eigen Jaap Veenstra geeft vanavond in de Haagse audiowinkel Praalder een demonstratie over streaming en high res audio. Diverse oplossingen en producten passeren de revue.

Jaap VeenstraDe mogelijkheden op het gebied van streaming lijken vandaag de dag eindeloos. Jaap Veenstra maakt vanavond de mogelijkheden inzichtelijk door uit te leggen hoe alles werkt. Na afloop weten bezoekers precies wat termen als Sonos, Bluesound, HEOS, DAC, Spotify en Deezer inhouden. Jaap neemt wat demonummers mee om u de geluidskwaliteit van high res audio te laten horen. Geïnteresseerden schrijven zich voor deze avond gratis in via [email protected] De demonstratie begint om 19.30 en duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Gerelateerde berichten

Sonos Play 5 2015

Nieuwe Sonos PLAY:5 heeft Trueplay en kost 579 euro

Sonos brengt dit najaar een nieuwe versie van de Sonos Play:5 uit. De vernieuwingen bestaan onder meer uit een vers design en de mogelijkheid om de speakers op verschillende manieren neer te zetten. Bovendien introduceert Sonos de nieuwe functie Trueplay voor de PLAY:1, PLAY:3 en PLAY:5.

Geef een reactie