Unique Music organiseert hoofdtelefoonshow

Unique Music

Muziekwinkel Unique Music organiseert op dinsdag 23 december een hoofdtelefoonshow. Het evenement vindt plaats in de showroom van de winkel te Zwanenburg.

Final Audio Pandora HopeBezoekers kunnen in een ongedwongen sfeer diverse hoofdtelefoons beluisteren. Onder meer de EF-100 van HiFiMAN staat opgesteld. Deze nieuwe hoofdtelefoonversterker is nog maar net verkrijgbaar. Verder kunnen geïnteresseerden onder meer in-ears van Final Audio en de Pandora VI bewonderen. Daarnaast zijn er producten van Grado present. De hoofdtelefoonshow begint om 11.00 uur. Bezoekers kunnen diverse versnaperingen en een kerstvoordeeltje verwachten.

Gerelateerde berichten

Dimex distributeur ReQuest

De Nederlandse distributeur Dimex gaat producten van ReQuest in de Benelux verspreiden. Het Zwitserse merk fabriceert onder meer software voor gebruik op mediaservers, mediaspelers, NAS-oplossingen en multiroom-producten. De fabrikant brengt tevens complete muziekservers op de markt.

Geef een reactie