web analytics

Unique Music organiseert hoofdtelefoonshow

Unique Music

Muziekwinkel Unique Music organiseert op dinsdag 23 december een hoofdtelefoonshow. Het evenement vindt plaats in de showroom van de winkel te Zwanenburg.

Final Audio Pandora HopeBezoekers kunnen in een ongedwongen sfeer diverse hoofdtelefoons beluisteren. Onder meer de EF-100 van HiFiMAN staat opgesteld. Deze nieuwe hoofdtelefoonversterker is nog maar net verkrijgbaar. Verder kunnen geïnteresseerden onder meer in-ears van Final Audio en de Pandora VI bewonderen. Daarnaast zijn er producten van Grado present. De hoofdtelefoonshow begint om 11.00 uur. Bezoekers kunnen diverse versnaperingen en een kerstvoordeeltje verwachten.

Gerelateerde berichten

Eminent EM7415

Eminent brengt EM7415 WiFi Music Streamer uit

Het Nederlandse bedrijf Eminent heeft de EM7415 WiFi Music streamer op de markt gebracht. Het betreft een adapter om uw bestaande hifi-installatie van wifi te voorzien, zodat u vanaf een smartphone, tablet en andere (netwerk)bronnen muziek kunt streamen. Wie meerdere EM7415 apparaten in huis haalt, kan bovendien een multiroom-systeem optuigen.

Geef een reactie