Streaming4Home verkoopt Aria Mini muziekserver

Aria Mini

De Aria Mini is zoals de naam al doet vermoeden een kopje kleiner dan zijn grote broer. Ondanks het compacte formaat zijn de makers erin geslaagd om passieve koeling te integreren. 

Aria MiniDe Aria Mini muziekserver is geschikt voor de opslag van omvangrijke muziekcollecties. Het apparaatje is verkrijgbaar in drie configuraties, namelijk zonder schijf, met 2 TB harde schijf of met 1 TB SSD. Verder is het mogelijk om extra capaciteit toe te voegen middels het aansluiten van een externe schijf of NAS. Handig is dat u optioneel een cd/dvd-drive kunt toevoegen, zodat u rechtstreeks muziek kunt rippen. Via online databases voorziet de Aria Mini geripte muziek automatisch van de juiste metadata. Het apparaatje is overigens ook geschikt om als iPad-Aria Minidock te fungeren. Via een usb-poort kunt u de tablet dan opladen. Er is ondersteuning voor high res audio-bestanden tot een resolutie van 32bit/384KHz. Streaming4Home hanteert de volgende prijzen:

  • Aria Mini (Diskless) – ? 2.400,- (Geen ripmogelijkheid)
  • Aria Mini 2TB HDD – ? 2.700,- (incl. Externe DVD-R en Rip software)
  • Aria Mini 1TB SSD – ? 3.100,- (incl. Externe DVD-R en Rip software)

 

https://www.alpha-audio.nl/2014/12/streaming4home-verkoopt-aria-mini-muziekserver/

Gerelateerde berichten

Wolfgang Air Music

Streamers bij de Aldi: Wolfgang Air Music

Het aantal spelers dat een deel van de alsmaar groeiende streamingmarkt probeert te veroveren blijft evenredig toenemen. En ook de distributiekanalen en verkooppunten voor dit soort apparatuur worden steeds breder. Het – voor ons nog onbekende – merk Wolfgang komt binnenkort met het draadloze muzieksysteem Air Music.

Geef een reactie