web analytics

Spotify-upgrade voor bestaande Naim Audio-apparaten

Naim Audio UnitiLite

Importeur Latham Audio laat ons weten dat er voor diverse Naim Audio-producten een verse firmware-update klaarstaat. Na het installeren van deze upgrade, is er toegang tot Spotify mogelijk.

Naim Audio SpotifyNaast het toevoegen van Spotify is er ook nog een aantal verbeteringen aan de software toegevoegd. Ook wanneer u geen Spotify wilt gebruiken, is het om die reden verstandig om de nieuwste firmware te installeren. Softwareupgrade versie 4.1 is beschikbaar voor de volgende apparaten:

SuperUniti
NaimUniti 2
UnitiLite
UnitiQute 2
NDS
NDX (met uitzonderingen)
ND5 XS
NAC-N 172 XS

Bij de NaimUniti, UnitiQute en NDX is het wel een voorwaarde dat deze apparaten zijn voorzien van een 24bit/192KHz-board. Deze hardware-upgrade is vanaf 2011 toegepast. Wanneer u navigeert naar Fabrieksinstellingen / Systeem Status / BC SW controleert u of het apparaat compatibel is. In dat geval begint het versienummer met 3D. Het duurt ongeveer een kwartier om de nieuwe firmware te installeren.

Gerelateerde berichten

Minx Air

Cambridge Audio Minx Air?

NIEUWS – Wat zien we nu op Youtube? Een video van Cambridge Audio over de Minx Air? Dat kennen we nog niet. Het blijken streaming luidsprekers te zijn. Ze zijn nog niet in Nederland, maar dat zal niet lang duren, gokken we zo. 

Geef een reactie