web analytics

Sonus Faber ontwikkelt Sumiko subwoofer-lijn

Importeur Audiac gaat de nieuwe Sumiko subwoofer-lijn onder zijn klanten verspreiden. Deze serie is door Sonus Faber ontwikkeld onder toeziend oog van Sumiko. Beide bedrijven zijn onderdeel van de Fine Sounds Group.

Sumiko S.5De Sumiko subwoofer-lijn bestaat uit drie producten. De S.0 is het kleinste exemplaar met een woofer van 6,5 inch. Deze subwoofer wordt aangestuurd door een versterker van 120 watt. De adviesprijs hiervan bedraagt 449 euro. De S.5 is 150 euro duurder en heeft een woofer van 8 inch in huis. Deze wordt aangestuurd door een 150 watt-versterker. Voor 949 euro haalt u de S.9 in huis. Dit apparaat bevat een 350 watt-versterker die een 10 inch-woofer aanstuurt. Alle producten zijn beschikbaar in hoogglans wit en zwart.

Gerelateerde berichten

Spotify

Universal wil meer beperkingen gratis Spotify-account

Universal is niet blij met de mogelijkheden die Spotify aan gratis abonnees biedt. Het wereldberoemde platenlabel zou tijdens licentiebesprekingen met het Zweedse bedrijf aangedrongen hebben op diverse wijzigingen. Anonieme bronnen hebben dat aan het Britse dagblad Financial Times laten weten.

Sonus Faber Venere S

Sonus Faber brengt nieuwe Venere Signature speaker uit

Sonus Faber laat weer van zich horen! Het Italiaanse merk heeft zijn nieuwe high-end speaker Venere Signature namelijk klaargestoomd voor de markt. Het ontwerp is trouw aan de zes huidige modellen binnen de Venere-serie, maar de ontwerpers hebben ook een vleugje uit de Olympica-serie toegevoegd.

Geef een reactie