Simply Audio is nu Audio Note dealer

De Nederlandse kabelfabrikant Simply Audio heeft zich onlangs als dealer verbonden aan Audio Note. Dit merk ontwikkelt onder meer versterkers, voorversterkers en dacs.

Audio NoteDe eigenaar van Simply Audio was voorheen medewerker van het ter ziele zijnde Audio Note Auditorium in Den Haag. Volgens Simply Audio is Audio Note als enige in staat om de emotie die in muziek verborgen zit hoorbaar te maken. Het merk produceert producten in verschillende prijsklassen. Onder meer de OTO SE versterker en M9 phono-voorversterker neemt Simply Audio op in zijn assortiment. Geïnteresseerden kunnen een afspraak maken voor een demonstratie via 079-888 04 71 of [email protected]

Gerelateerde berichten

Lentus Audio Duo 2

Lentus Audio zit niet stil. Is de Duo een jaartje op de markt, nu komt het bedrijf met de opvolger: de Duo 2. Een luidspreker met, heel toepasselijk, twee units. Net als versie één dus. Echter, deze keer geen chique bandtweetert met een woofer, maar een Jordan breedbandertje en een woofer.

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Review DALI Oberon 1 monitor

Review DALI Oberon 1 monitor