Pioneer komt in januari met SE-MJ561BT hoofdtelefoon

Pioneer SE-MJ561BT

Vanaf januari is de nieuwste draadloze hoofdtelefoon van Pioneer verkrijgbaar. De SE-MJ561BT is met een adviesprijs van 89,99 euro een instapmodel.

De Pioneer SE-MJ561BT is voorzien van een bluetooth-adapter en een NFC-chip. Verder is er een accu met een speeltijd van ongeveer vijftien uur ingebouwd. Op de hoofdtelefoon zijn bedieningstoetsen voorhanden om het gewenste nummer te kiezen of de weergave te pauzeren. Ook aan inkomende telefoongesprekken is gedacht, want dankzij de microfoon lukt het om gesprekken te voeren. Aan de binnenzijde zijn twee drivers van vier centimeter verantwoordelijk voor het geluid. Om lange luistersessies mogelijk te maken, is er een soort schuimlaag aangebracht op de hoofdband en oorschelpen. Het overige materiaal bestaat uit aluminium en kunstleer. Geïnteresseerden hebben keuze tussen een zwarte of lichtbruine kleurstelling.

Gerelateerde berichten

Teufel Audio Aureol Fidelity

Teufel lanceert in-ear koptelefoon Aureol Fidelity

Bij Teufel Audio claimen ze Europees marktleider te zijn in de directe verkoop van luidspreker- en home cinema systemen. En dat smaakt blijkbaar naar meer, want het assortiment met hoofdtelefoons – door Teufel Audio aangeduid als koptelefoons – is uitgebreid met de nieuwe Aureol Fidelity. En deze hebben ze helemaal zelf in Berlijn ontwikkeld.

Geef een reactie