web analytics

Pioneer komt in januari met SE-MJ561BT hoofdtelefoon

Pioneer SE-MJ561BT

Vanaf januari is de nieuwste draadloze hoofdtelefoon van Pioneer verkrijgbaar. De SE-MJ561BT is met een adviesprijs van 89,99 euro een instapmodel.

De Pioneer SE-MJ561BT is voorzien van een bluetooth-adapter en een NFC-chip. Verder is er een accu met een speeltijd van ongeveer vijftien uur ingebouwd. Op de hoofdtelefoon zijn bedieningstoetsen voorhanden om het gewenste nummer te kiezen of de weergave te pauzeren. Ook aan inkomende telefoongesprekken is gedacht, want dankzij de microfoon lukt het om gesprekken te voeren. Aan de binnenzijde zijn twee drivers van vier centimeter verantwoordelijk voor het geluid. Om lange luistersessies mogelijk te maken, is er een soort schuimlaag aangebracht op de hoofdband en oorschelpen. Het overige materiaal bestaat uit aluminium en kunstleer. Geïnteresseerden hebben keuze tussen een zwarte of lichtbruine kleurstelling.

Gerelateerde berichten

Orbitsound SB60

Orbitsound-audiosystemen verkrijgbaar

De audiosystemen van het Britse Orbitsound, de ‘M’-serie met Bluetooth en de SB60 Soundbase, zijn verkrijgbaar in Nederland. De speciaal ontwikkelde airSOUNDTM-technologie, die ten grondslag ligt aan de SB60 Soundbase en de ‘M’-serie, moet bij zowel lage als hoge volumes voor een gedetailleerd geluid zorgen, waar u zich als luisteraar ook bevindt ten opzichte van […]

Geef een reactie