web analytics

MUBI beschikbaar voor PlayStation 4

MUBI

De PlayStation 4 heeft onlangs een nieuwe firmware-upgrade gekregen. De videodienst MUBI is aan het menu toegevoegd. De dienst was al langer beschikbaar voor de PlayStation 3.

PS4MUBI is een online filmhuis waarbij kenners iedere dag een nieuwe titel selecteren. Deze film is vervolgens een maand  lang te bekijken. Het jaarlijkse aanbod bestaat dus uit 365 films. In de catalogus staan onder meer cultfilms, art-house, filmklassiekers en festivalhits. Een abonnement op MUBI kost 4,99 euro per maand, al mag je de dienst eerst gratis uitproberen. PlayStation Plus-leden krijgen twintig procent korting. Overigens is MUBI naast de PlayStation 3 & 4 ook nog beschikbaar op andere apparaten, zoals smartphones, tablets, smart-tv’s en pc’s. Het actuele filmaanbod vindt u hier.

Gerelateerde berichten

De JBL-speakerapps zijn voor klassieke stereo- en surroundopstellingen inzetbaar

SpeakerAngle en SpeakerPro van JBL

Met de nieuwe gratis iOS app JBL SpeakerAngle en het meer uitgebreide betaalde SpeakerPro optimaliseert u uw speakeropstelling nauwkeurig en snel. De apps zijn zowel voor surround- als klassieke stereo-opstellingen bruikbaar.

Geef een reactie