web analytics

MUBI beschikbaar voor PlayStation 4

MUBI

De PlayStation 4 heeft onlangs een nieuwe firmware-upgrade gekregen. De videodienst MUBI is aan het menu toegevoegd. De dienst was al langer beschikbaar voor de PlayStation 3.

PS4MUBI is een online filmhuis waarbij kenners iedere dag een nieuwe titel selecteren. Deze film is vervolgens een maand  lang te bekijken. Het jaarlijkse aanbod bestaat dus uit 365 films. In de catalogus staan onder meer cultfilms, art-house, filmklassiekers en festivalhits. Een abonnement op MUBI kost 4,99 euro per maand, al mag je de dienst eerst gratis uitproberen. PlayStation Plus-leden krijgen twintig procent korting. Overigens is MUBI naast de PlayStation 3 & 4 ook nog beschikbaar op andere apparaten, zoals smartphones, tablets, smart-tv’s en pc’s. Het actuele filmaanbod vindt u hier.

Gerelateerde berichten

Ava Media

Dimex verrijkt Nederland met AVA Media

Dankzij Dimex krijgen we voortaan toegang tot de producten van AVA Media. Het aardige van de Britse fabrikant is dat zowel ontwerp als productie in Manchester plaatsvinden, volgens AVA een voorwaarde om kwaliteitsproducten te kunnen leveren. Het team beschikt over ruime ervaring in de IT en dat zien we dan ook terug in het type […]

Geef een reactie