web analytics

Marantz introduceert AV8802 voorversterker

Marantz brengt met de AV8802 een nieuwe voorversterker op de markt. Het apparaat is vanaf februari 2015 verkrijgbaar.

Marantz AV8802 (1)jpgMarantz geeft aan dat de AV8802 over een complex ontwerp beschikt met een ringkerntransformator en driedelige constructie van de bovenkap. De AV8802 is een 11.2-kanaals voorversterker, waarmee het merk zich vooral richt op filmliefhebbers. Niet voor niets is er ondersteuning voor Dolby Atmos en Auro-3D (betaalde upgrade) toegevoegd. Aan de binnenzijde is een 32bits/192KHz dac verwerkt. Wat betreft de beeldkwaliteit, is de AV8802 in staat om 4k-resolutie door te geven. Het apparaat beschikt over maar liefst acht HDMI-ingangen waarvan er één in het voorpaneel is gemonteerd. Voor liefhebbers van vinyl is er een phono MM-ingang voorhanden. Via wifi en bluetooth is de AV8802 geschikt om muziek vanaf het web en mobiele apparaten te benaderen. Vrijwel alle audioformaten worden ondersteund, zoals flac, alc, wav, aac, dsd en aiff. Het is nog niet bekend hoeveel de AV8802 gaat kosten.

Gerelateerde berichten

ISE 2018 – KEF Reference In Wall

We trekken Johan Coorg voor de camera op ISE 2018. Hij vertelt ons over de nieuwe KEF Reference In Wall-serie. Een vrij extreme in-wall serie voor wie geen grote speakers in de kamer wil zetten, maar wél goed geluid wil. 

Geef een reactie