Inruilactie Arcam receivers

Arcam

Wie van plan is om binnenkort een Arcam-receiver aan te schaffen, doet er goed aan om snel te beslissen. Importeur Audiac is namelijk in Nederland en Luxemburg een inruilactie gestart waarbij u na inruil van uw oude versterker een fikse korting ontvangt op een nieuwe Arcam-receiver.

Arcam AVR750Interessant is dat het niet uitmaakt welke receiver u inruilt. Ieder merk en ieder bouwjaar wordt geaccepteerd. Na inruil ontvangt u twintig procent korting op de verkoopprijs van een nieuwe receiver. De keuze is beperkt tot drie Arcam-producten, namelijk de AVR450, AVR750 en AVR950. Bij aanschaf van één van deze producten ontvangt u respectievelijk 580, 1000 en 1500 euro retour. Kortom, de moeite waard! De actie loopt tot en met 28 februari 2015 en vindt alleen plaats bij erkende Arcam-dealers. Via deze website zoekt u naar het dichtstbijzijnde adres.

Gerelateerde berichten

RAI elicium

Audiovideo2day organiseert eXperienzzz-beurs in RAI

We hebben het in een eerder nieuwsbericht al opgenoemd, maar op verzoek van organisator Audiovision2day geven we in dit bericht extra informatie over de eXperienzzz-beurs prijs. Op 4 en 5 oktober vindt dit evenement plaats in RAI Elicium Amsterdam als onderdeel van de Woonbeurs.

Yamaha MusicCast

Yamaha blaast MusicCast multiroom-systeem nieuw leven in

In 2003 kwam Yamaha al eens met een multiroom-systeem op de proppen. Twaalf jaar na dato komt de Japanse fabrikant met een gloednieuwe MusicCast-generatie, al is het productassortiment niet bepaald gesloten. Alle moderne Yamaha AV-producten ondersteunen namelijk MultiCast. Momenteel zijn al 23 producten uitgerust met deze multiroom-technologie.

Geef een reactie