web analytics

Fijne feestdagen!!!

In de periode rondom kerst en de jaarwisseling valt er traditiegetrouw weinig nieuws te ontdekken op het gebied van hifi. Om die reden nemen we in de komende twee weken even gas terug qua nieuwsvoorziening. Vanaf maandag 5 januari leest u op Alpha Audio weer de laatste weetjes uit de internationale hifi-industrie.

2015 New Year celebrationValt er tijdens de kerstperiode dan helemaal niks meer te beleven op Alpha Audio? Gelukkig wel! Zo verschijnen er in de komende dagen nog enkele interessante reviews online. Verder nodigen we u van harte uit om mee te discussiëren op ons gloednieuwe forum.

Voor Alpha Audio is het mede dankzij onze trouwe lezers een fantastisch jaar geweest waarin we wederom flink zijn gegroeid. Ons doel is om deze positie volgend jaar verder uit te bouwen met nog meer reviews, nieuwsberichten, achtergrondverhalen en events. We zien u dan ook graag in 2015 terug, want het belooft weer een mooi Alpha-jaar te worden.

We wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!!!

Vriendelijke groet,

Het Alpha-team

Gerelateerde berichten

Teufel pimpt orgel van Berlijnse Gedächtniskirche

Teufel pimpt orgel van Berlijnse Gedächtniskirche

Kerkmuziekregisseur Helmut Hoeft en Teufels elektronica-ontwikkelaar Christoph Klug ontmoetten elkaar in de zomer van 2017 en al snel kwam het het zwakke basbereik van het imposante orgel in de beroemde Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche in Berlijn ter sprake. Teufel heeft iets tegen slecht geluid en schonk bij wijze van burenhulp daarom acht subwoofers aan deze historische kerk.

Video Brik Audio

VIDEO – We hebben van Durob Audio een setje van Brik gekregen. Of Brik Audio. Een nieuw, Taiwanees merk dat voor zeer scherpe prijzen leuke componenten in de markt zet. Wij hebben gekozen voor de geïntegreerde versterker, een internet radio, een dacje en een aparte voeding. Alles bij elkaar kost dat nog geen 750 euro. […]

5 reacties

  1. Ook fijne dagen en een heel goed 2015 toegewenst.
    We kijken uit naar de nieuwigheden voor komend jaar.

    (het zal wel zeer druk geweest zijn de afgelopen week met die 3FM SR14 herrie in Haarlem??)

Geef een reactie